Koca Koca Yalanlar Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Kalbim Ege'de Kaldı, Kara Ekmek, Göç Zamanı, Poyraz Karayel, Aşk ve Guru, Kırlangıç Fırtınası, Savaşçı ve Şevkat Yerimdar gibi önemli yapımlarda imzası bulunan Limon Film'den 2018 yaz sonu için yeni bir dizi projesi hazırlanıyor.

Kanal D için çekilecek olan Kocamın Metresi isimli yeni dizinin ismi başlamadan Koca Koca Yalanlar olarak değiştirildi. Yeni dizisinin başrol oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz, Evrim Alasya ve Tuğçe Karabacak gibi isimler yer alıyor.



Koca Koca Yalanlar dizisinin yönetmeni ise Poyraz Karayel'de görev alan Osman Taşçı. Heyecanla beklenen iddialı yapımın kadrosu ve detayları belli olduğunda haberimizin devamında bilgilendireceğiz. 

Kocamın Metresi Dizisi Konusu

On yedi yıllık evli olan Müjgan ile Ahmet çiftlerinin, bir gün muhasebeci Ahmet'in bir mağaza çalışanına tutulmasıyla mutlu giden evliliğin çeşitli sınavlardan geçmesnin hikayesi ekranlara taşınacak.

Kocamın Metresi Dizisi Oyuncuları

Hakan Yılmaz (Ahmet);



Komedyen ve oyuncu olan Hakan Yılmaz 6 Aralık 1969 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. 1994 yılında atv ekranlarında yayınlanan İner misin Çıkar mısın isimli yetenek yarışmasında üne kavuşmuştur. Başarılı oyuncu daha önce bir çok dizide tol almıştır. bazıları şöyle; Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe, Ali Ayşe'yi Seviyor gibi...

Evrim Alasya (Müjgan);

Usta oyuncu 2 Ağustos 1979 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Yaz dizisi olarak Kanal D'de başlayan Güneşin Kızları dizisi ile yıldızı parlamış bir oyuncudur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. İlk televizyon deneyimini Atv'de ekranlara gelmiş olan Bir İstanbul Masalı dzisinde ufak bir rolle başlamıştır.

Evrim Alasya Kimdir?



Tuğçe Karabacak (Sude);

1987 yılında dünyaya gelen oyuncuyu son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisinde Çağla karakterine hayat vermiştir. Ayrıca O Hayat Benim, Kurt Seyit Şura gibi dizilerde de rol almıştır.

Müge Bayramoğlu;

Güzel oyuncu 6 Eylül 1992 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu daha önce Emanet, Pis Yedili ve Aşk Zamanı gibi dizilerde rol almıştır.



Selen Uçer (Nilgün);

5 Mayıs 1983 doğumlu olan güzel oyuncu İstanbul'da dünyaya gelmiştir. En son çukur dizisinde Ezgi karakterine hayat veren oyuncu daha önce Hangimiz Sevmedik, Şahane Damat, tutar mı Tutar, Beni Böyle Sev, İffet gibi dizlerde rol almıştır.

Pelin Öztekin (Canan);

1987 İzmit doğumlu 28 yaşındaki Bkm oyuncusu olarak bilinen Pelin Öztekin Rasim Öztekin'in kızıdır. İlk oyunculuk hayatına Hayat Bilgisi dizisinde Demet karakteriyle başlamıştır. Bir Demet Tiyatro'da değişik roller almıştır. Bkm Mutfak ekibine katılmış ve yine farklı rollerde rol bulmuştur. Benzemez Kimse Sana yarışmasına katılmıştır. 6 ayda 153 kilodan 100 kiloya düşen oyuncu şubat ayında 25 kilo daha verip 75 kiloya indi. Hayat Bilgisi, Sınıf ve Doksanlar dizilerinde rol almıştır. En son ise Hayat Şarkısı dizisinde ZEynep karakterini canlandırmıştır.



Rüzgar Aksoy (Osman);

1 oacak 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Rüzgar Aksoy 1.81 boyunda ve 80 kilodadır. Oğlak burcu, göz rengi kahverengi olan Aksoy Haliç Üniversitesi Konservatuarı bölümü mezunudur. Adanalı, Annem Uyurken, Ah Neriman, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Kara Sevda gibi dizilerde rol almıştır. En son ise Yüz Yüze dizisinde Ender karakterine hayat vermiştir.

Ferdi Sancar (Şahin);

24 Mart 1980 İstanbul doğumlu oyuncu ilk okul ve lise eğitimini İstanbul Büyükçekmece'de tamamladı. İlk tiyatro deneyimine Evde 3 Başına adlı oyunla başlamıştır. Bir çok reklam filmleri ve dizilerde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.