Kocaman Ailem Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Avrupa Avrupa, Aşk Yalanı Sever ve Kocamın Ailesi gibi başarılı yapımlarda imzası bulunan Mia Yapım'dan yeni bir dizi projesi geliyor. Mia Yapım'ın şuanda ekranlarda herhangi bir projesi bulunmadığı için yaz aylarına doğru yayınlanması beklenen Kocaman Ailem dizisini hazırlıyor. Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir'in başrollerini paylaştığı yapımın senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce kaleme alırken yönetmenliğini ise Hakan İnan üstleniyor.

Kocaman Ailem Dizisi Konusu

Bir pastırma ve sucuk fabrikası bulunan varlıklı iş adamı olan Hulusi geçirdiği kaza sonrası ölümün çok yakın olduğunu hisseder ve bunların başına neden geldiğini kendi kendine sorgular. Geçmişte kalbini kırdığı ahını aldığı üç kadını bulması için oğlu yerine koyduğu Demir'e görev verir. Hulusi'nin helalleşmek için biraraya geldiği üç kadından da üç oğlunun olduğunu öğrenmesiyle artık hayatı hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır.



Kocaman Ailem Dizisi Oyuncuları

Levent Ülgen (Hulusi)

Hali vakti yerinde, tüccar bir babanın tek oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Fakat babasından kalan hiç bir işi ilerletmemistir. Bunun nedeni ise tembellik değil iş konusunda yeterince becerikli olamamasıdır. Kimseye belli etmesede duygusal ve inci ruhlu bir insandır. Eski günlerini hasretle yad ediyor, ancak yine de şükretmeyi biliyor. 

Aksel Bonfil (Demir)

1 Ocak 1989 İzmir doğumlu yakışıklı oyuncu Kiraz Mevsimi, Adı Mutluluk, Aşk Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor ve Söz gibi dizilerde rol almıştır.



Çağla Demir (Elif)

1992 yılında Samsun'da hayata gözlerini açan güzel oyuncu babasını küçük yaşlarda kaybetmiş annesi ile birlikte yaşamıştır. Boyu 1.64 kilosu ise 55'tir. Medcezir dizisinde Ceren karakterine hayat vermiş daha sonra Kara Sevda'da Banu karakterini canlandırmıştır.

Emre Karayel (Şinasi)

18 Ekim 1972 Osmaniye doğumlu başarılı oyuncu Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat Bölümü'nu kazanmış fakat tamamlamamayı seçerek Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümüne geçiş yapmıştır. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Trt'de çalışmaya başlamış uzun süre sunuculuk yapmıştır. Ablam Böyle İstedi dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Gümüş, Bir İstanbul Masalı, Bizim Evin Halleri, Kurtlar Vadisi Pusu, 1 Kadın 1 Erkek, Başka Dilde Aşk ve 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk gibi dizilerde rol almıştır. 



Buse Arslan Akdeniz

29 Aralık 1992 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü okumaktadır. İlk oyunculuk deneyimini Akasya Durağı dizisiyle yaşamıştır. Yalan Dünya, Avrupa Avrupa, Bizim Okul, Benim Hala Umudum Var gibi dizilerde rol almıştır.

Zeynep Gülmez

19 Temmuz 1974 yılında Bursa'da dünyaya gelen oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. Alemin Kralı dizisinde Mehveş karakteriyle sevilen oyuncu daha sonra Tanıklar, Otel Divane ve Yeşil Deniz gibi yapımlarda rol almıştır. Son olarak Yalaza dizisinde Kezban karakterine hayat vermiştir.

Berkay Tulumbacı

8 Haziran 1991 Kıbrıs doğumlu oyuncu 1.78 boyunda ve 72 kilodadır. Sakarya Fırat ve Kara Ekmek dizilerinde yer almıştır.



Özlem Türkad

10 Ağustos 1971 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümü mezunudur. Haneler, Üvey Aile, Yerden Yüksek ve Berlin Kaplanı gibi yapımlarda yer almıştır. Seksenler dizisinde 5 sezon boyunca Rukiye karakterine hayat vermiştir.

Necmi Yapıcı

18 Mart 1972 yılında İzmir'de dünyaya gelen başarılı oyuncu Feridun Bitir karakteriyle tanınmıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü mezunudur. Papatyam, ALemin Kralı, Seksenler, Süpertürk, Sadece Sen, Vezir Parmağı, Ayrılsak Da Beraberiz ve Meryem gibi yapımlarda rol almıştır.

Zuhal Yalçın




Gülçin Hatıhan

Erman Okay

Çiğdem Aygün

Cihan Kurtaran

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.