Kocan Kadar Konuş Bu Akşam Tv8 Ekranlarında

BKM'nin yapımcılığını yaptığı Kıvanç Baruönü'nün yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım rol alıyor. Filmin senaryosunu Kıvanç Baruönü ve Şebnem Burcuoğlu yazdı.

Kocan Kadar Konuş filminin devamı niteliği taşıyan Kocan Kadar Konuş film fragmanı yayınlandı ve afişleri basıldı. Film 1 ocak 2016'da vizyona girmişti. Filmin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola ve Murat Yıldırım haricinde daha bir çok isim bulunuyor. Hümeyra , Nevra Serezli , Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner , Gül Arıcı, Muhammet Uzuner , İsmail İncekara , Nilgün Kasapbaşoğlu , Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu,  Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu gibi isimler yer alıyor.



Kocan Kadar Konuş 17 temmuz pazartesi akşamı saat 20:00'da Tv8 ekranlarında yayınlanacak.

kocan kadar konuş 2 diriliş

Kocan Kadar Konuş Konusu

Kocan Kadar Konuş filminin devamı olarak çekilen Kocan Kadar Konuş Diriliş'te Efsun ve Sinan'ın bu defa düğün telaşı konuk alınıyor.  Efsun'un ailesi özellikle Peyker Hanım Sinan'ın düğün için ortaya çıkan Cadide Hanım arasındaki sert atışmalar zaman zaman eğlenceli olurken zaman zamanda rekabete yol açar.



Kocan Kadar Konuş Oyuncuları 

Ezgi Mola (Efsun)

kocan kadar konuş efsun kimdir ezgi mola gerçek ismi

Murat Yıldırım (Sinan)

kocan kadar konuş sinan kimdir murat yıldırım



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.