Kördüğüm İçça Kimdir?

Kanal 7 ekranlarının izleyicileri için hazırladığı yeni yaz dizisi Kördüğüm ( Uttaran)'ın başrol oyuncularından biri olan Ichcha karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Ichcha karakteri kimdir? Ichca karakteri gerçek ismi ne? İçça kaç yaşında? İçça evli mi? Ichca sevgilsi var mı? gibi sorular aldık. Bu soruları haberimizde cevaplamaya çalıştık. Öncelikle dizide Ichcha karakterine hayat veren oyuncunun Tina Dutta olduğunu söyleyelim. Tina Dutta, Roshami Desai ile başrolleri paylaşıyor.

Tina Dutta (İçça)

Tina Dutta 28 yaşında ve 21 Kasım 1986'da Kolkata kentinde dünyaya geldi. Küçüklüğünde 5 yaşında çocuk oyuncu olarak çalışmaya başladı. Rüyası, bir çocukken bile aktris olmaktı.Yay burcudur, Mumba şehrinde yaşamaktadır. 



Tina Dutta Evli mi? Sevgilisi var mı?

Tina Dutta evli DEĞİL.

Tina Dutta hangi dizi ve film projelerinde yer aldı?

Tina Dutta, Chokher Bali, Parineeta, Chirodini Tumi Je aamar gibi bir çok filmde yer aldı. Aahat, Uttaran, Koi gibi TV programları Aane ko hai, Tina'nın yıldızı gibi projelerde yer buldu.

10. sınıfta okurken, Tina Dutta'ya Bengali TV şovu Khela'da rol önerildi. Bu arada Uttaran için renkler de yayınlandı ve ichcha rolü için bir seçim yaptı.



O zamanlarda Uttaran dizisi büyük bir başarıydı. Uzun süre çalıştırıldıktan sonra 16 Ocak 2015'te sona ermişti. Uttaranın başlamasıyla birlikte, ona sadık kalmış ve altı yıl görev süresince Ichha ve Meethi rolünü oynuyordu.

Tina Dutta mükemmel bir aktördür. Gülümsemesi çok güzel. O yıllar geçtikçe gelişen olağanüstü bir oyunculuk yeteneğine sahiptir. 5 yaşından beri oyunculuk yapmış olduğu için oyunculukta büyüdü ve olgunlaştı.

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

1 Yorum Yapıldı
  1. Tellywood: Tina Dutta evli değil.