İçerde Dizisi Oyuncu Kadrosu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Ay Yapım'ın yapımcılığını yaptığı Köstebek isimli filminden esinlenilerek yazılan dizi her hafta pazartesi akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini yaptığı Ertan Kurtulan‬'ın senaryosunu yazdığı İçerde'nin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Nihal Koldaş gibi isimler bulunuyor.

İçerde Konusu

Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği Sarp karakteri polis okulunu birincilikle bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlıyor. Sarp'ın yıllar önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mert'de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mert hayatında giren küçük kız Bensu Soral yani dizideki ismi Melek'in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve Polis okuluna girmiştir. Sarp ve Umut'un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları en büyük trajedi olmuştur.



Babalarının hapse atılmasından sonra Umut'un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz buluşmuştur. Polis Akademisi'nin mezuniyet töreni gelip çattığında Sarp'ın hocası Yusuf Kaya Sarp'ın babasının kirli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur.

Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp hocasına törende silah çeker ve hapse girer. Sarp'ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mert'e yardım eli uzatan Melek'ten başkası değildir. Sarp'ın hapse girmesiyle ikinci planda kalan Mert artık göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü adamların en güvendiği isim bir köstebek haline gelmiştir. Mert ve Sarp arasındaki çekişme hem aşk hemde aksiyon bazında süregelecektir.

İçerde Oyuncuları

Çağatay Ulusoy (Sarp); 

Son oynadığı dizisi Medcezir'de Yaman olarak tanıdığımız yakışıklı oyuncu yeni dizisindede Genç kitleye hitap edecek. Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 İstanbul Doğumludur. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasından birinci olduktan sonra star olmuştur. 2011 yılında rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisiylede Halk tarfından tanınmış ve sevilmiştir. Geçtiğimiz aylarda Delibal filmiyle herkes tarafından büyük ilgi görmüştür. Ayrıca Delibal filminde söylediği Uyu Aşkım şarkısıyla da en çok dinlenen şarkılar arasına girmeyi başardı. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...
İçeride Sarp Kimdir? Çağatay Ulusoy



Aras Bulut İynemli (Mert); 
İçeride Mete Umut Kimdir? aras bulut iğnemli

Levent Can (Haluk Müdür)

içerde haluk müdür kim

Bensu Soral (Melek); 

2 Şubat 1991 Bursa doğumlu genç oyuncu bir diğer oyuncu Hande Soral'ın kız kardeşidir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitimine devam etmektedir.  Yol Ayrımı, Boynu Bükükler ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol almıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...
İçeride melek Kimdir?



Çetin Tekindor (Celal Duman); 

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...
İçeride celal karabaş Kimdir?

Kudret Sönmez Tek

Henüz bu karakterin gerçek ismi bilinmemekle birlikte dizide Handan'ın patronu aynı zamanda Celal'in düşmanıdır.

Beran Soysal (Gökhan);

Yusuf Müdür'ün geç öğreniği öz oğludur. Narkotik şubedenin aynı Sarp gibi gizli polisidir ama bunu henüz kimse bilmiyor.

Yakışıklı oyuncu 3 Nisan 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur 



Orçun Koray Kaygusuz (Kebapçı Celal'in Gençliği): 

18 Eylül 1984 Adana doğumlu genç oyuncu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur. Şefkat Tepe, Bir Çocuk Sevdim, Aşkın Kanunu, Ulan İstanbul gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Kehribar dizisinde Murat Hoca karakterine hayat vermiştir.

içerde kebapçı celalin gençliğini kim canlandırıyor çetin tekindor gençliği

Mustafa Uğurlu (Yusuf) ; 

Yunus Uğurlu (Müdür Yusuf'un Gençliği)

içerde yunus uğurlu yusuf müdürün gençliğini kim canlandırıyor mustafa uğurlu gençliği oğlu



Rıza Kocaoğlu (Davut); 

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...
İçerde davut kimdir Rıza kocaoğlu

Damla Colbay (Eylem); 

23 yaşındaki güzel oyuncu Hayat Mucizelere Gebe'de Hande Ataizi (Süheyla)'nın kızı İnci'yi rol oynayacak. İnci 20 yaşında hayat dolu geç bir kızdır. Küçük bi mahallede anneannesi ve annesiyle yaşamaktadır. Annesinin aksine hayatı daha gerçekci planlı programlı yaşayan İnci 18 yaşında Engin'e aşık olmuş ve ayrılığının üzerine 2 ay boyunca acı çekmiştir. Daha sonra aradığı güveni Serhat'ta bulan İnci evlenmeye karar verir. En yakın arkadaşlarından Ebru'nun çaıştığı otelde garsonluk yapar. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...
İçeride eylem Kimdir?

Nihal Koldaş (Füsun Yılmaz); 

1956 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Bıçak Sırtı dizisinde rol almıştır. Ayrıca Kuma filminde başrolde oynamıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...
İçeride füsun Kimdir?

Yıldıray Şahinler (Alyanak); 


içerde yıldıray şahinler kimdir

Seyithan Özdemir (Minik)

2 metre boyundaki Özdemir Sarmaşık filminde koruma rolünde oynamıştır. Dizide Minik lakabıyla seslenilen Seyithan Özdemir en çok merak edilen isimlerden biri.

içerde minik karakteri kim?

Şenay Gürler (Akın Işık'ın Eşi) (Leyla)

Akın Işık'ın intikamını almak için Celal Baba'ya savaş açıyor.

içerde leyla kimdir

Gözde Kansu; (Yeşim) 

 

Mustafa (İlber Uygar Kaboğlu)

5 ekim 2004 doğumlu 13 yaşındaki oyncumuz 1.50 boyunda ve 40 kilodadır. Başak burcu olan oyuncu İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Nestle reklamında rol almıştır.

içerde mustafa kim

Barış Kimdir?

Sarp'ın annesi Füsun Hanım'ın lokantasında işe başlayan genç bir çocuk. Füsun Hanım Barış'a öz oğlu gibi yaklaşmakta canından çok sevmektedir.

Çağan Efe Ak (Çocuk Sarp); 

9 yaşındaki ikizler burcu küçük oyuncu kardeşimizin ilköğrenim eğitimi devam etmektedir. Kahverengi gözlü yetenek bir gün bir çocuk dizisinde rol almıştır. Efe Ak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde 4. Murat'ın küçüklüğünü rol almıştır.içerde Çağan Efe Ak kim?

İçerde Cem özeren (Aslan) ve Barış Kıralioğlu Musa Kimdir?

İçerde Fatih Sevdi (Metin) Kimdir?

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.