Kötü Çocuk Bugün Tv'de İlk Kez Tv8'De

Büşra Küçük'ün yazdığı Kötü Çocuk romanları, TAFF Pictures tarafından beyazperdeye uyarlandı. Filmde Kötü Çocuk Meriç'i Güneşin Kızları dizisiyle ün kazanan mavi gözlü Tolga Sarıtaş canlandırıyor. Filmin senaryosunu Yağız Alp Akaydın yazıdı.Kötü Çocuk filmi 20 ocak 2017'de vizyona girmişt. 

Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kötü Çocuk 25 ekim akşamı saat 20:00'da ilk kez Tv8'de ekranlara geliyor.



Kötü Çocuk Filmi Konusu

Hamile olduğunu anladığında annesinin yanından ayrılıp babasının yanına taşınan Kayla ve aile travmalarıyla büyüyen Meriç'in arasında yaşananları konu alıyor.

Kötü Çocuk Filmi Oyuncuları

Tolga Sarıtaş (Kötü Çocuk Meriç)

30 Mayıs 1991 İstanbul doğumlu genç ve yakışıklı oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir karakteriyle izleyici karşısına çıkmış ve büyük beğeni toplamıştı. Daha sonra Güneşin Kızları dizisinde Ali karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelmiştir. Sarıtaş ayrıca Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, 20 Dakika, Benim Adım Gültepe gibi dizilerde de rol bulmuştur.

kötü çocuk filmi tolga sarıtaş kimdir



Afra Saraçoğlu (Kayra)

2 Aralık 1997 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.70 boyunda ve 48 kilodadır. Yay burcu olan Saraçoğlu Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay‘ın başrollerini paylaşacağı İkinci Şans filminde Yeşilçay'ın kızını rol oynayarak oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

kötü çocuk kayra karakteri gerçek ismi afra saraçoğlu

Sarp Akkaya

Tülin Özen

Can Sipahi

Aytaç Şaşmaz



Yiğitcan Ergin

Demir Parscan

Buçe Buse Kahraman

Işık Naz Özedg

İpek Soral

Kötü Çocuk Film Fragmanı



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.