Kötü Kedi Şerafettin Oyuncuları Konusu

Efsanevi çizgi roman karakteri 4 ayaklı metrepol karakteri Kötü Kedi Şerafettin için geri sayım başladı. Merakla beklenen Kötü Kedi Şerafettin Tv'de ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bir gazete köşe yazısından hatırladığımız Kötü Kedi Şerafettin filmi 26 temmuz çarşamba akşamı saat 22:00'da Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

kötü kedi şerafettin



Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan gibi isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı filmin senaryosunu Bülent Üstün yazıyor. Anima İstanbul'un yapımcılığını yaptığı Levent Kazak'ın uyarladığı Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal'ın yönetmenliğini yaptığı bu mükemmel yapım Kanal D ekranlarında...

Şero Kimdir?

Bülent Üstün'ün kaleminden yıllarca mizah dergilerinde kapak olan efsane kedi Şerafettin, ruh hastası bir kedidir. Her dişiye sulanan Şerafettin'in aslında kalbi tek bir kedi için atmaktadır o dişi ise Misket'dir. Şero'nun Misket'den daha büyük zaafı mangaldır. Mangal onun için vazgeçilmezdir. Şero'yu Uğur Yücel, Misket karakterini ise Demet Evgar seslendiriyor.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.