Koyverdin Gittin Beni Filmi Oyuncuları

Korhan Yurtsever'in yapımcılığını ve aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendiği Koyverdin Gittin Beni filmi bu akşam saat 23:00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Yönetmen koltuğunda ayrıca Tülay Kocatürk ve Cemile Kırmızı Karadaş'ta yer alıyor. Başrollerinde usta oyuncu Halil Ergün'e Doruk Özdemir, Burçin Abdullah, Ümit Acar veMelis Tüzüngeç eşlik eden isimler...

TRT 1'de efsane bir aile draması olan Koyverdin Gittin Beni filmini izlerken zaman zaman gözyaşlarınıza hakim olamayacağınızı garanti ediyoruz.



Herkesin merak ettiği sahili ve güzel yeşiliyle bu Karadeniz şehri neresi diye merak edenler için Koyverdin Gittin Beni filmi Batı karadeniz ili olan Bartın'ın Amasra İlçesinde çekimleri yapılmıştır. Çekimlerin br kısmıda Münih'te gerçekleştirilmiştir.

Koyverdin Gittin Beni Filminin konusu ise kısaca şöyle; Axel Oğuz babasnını hiç görüşmediği küs olduğu Amasra'da yaşayan Babası ve diğer akrabalarıyla tanışmak Babası ile akrabalarını barıştırmanın yollarını arar. bu esnada ise Suçun kimde olduğunu da öğrenemk ister.. Amasra'da güzel Fidan'a aşık olan oğuz ise artık Türkiye'de kalması için 2 sebebi olmuştur.

Koyverdin Gittin Beni Filmi Oyuncuları

Koyverdin Gittin Beni Oyuncuları



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.