Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi projesi Ufak Tefek Cinayetler yayın hayatına başlıyor. Geçtiğimiz sezon Barış Arduç ve Elçin Sangu'un yıldızlarının parladığı Kiralık Aşk'ı yazan Meriç Acemi bu defa da Ufak Tefek Cinayetler'i yazıyor. 4 kadının etkileyici hikayesini konu edinecek olan Ufak Tefek Cinayetler star tv ekranlarında yayınlanacak. Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı Ufak Tefek Cinayetler 24 ekim salı akşamı itibariyle izleyicileriyle buluşuyor. Ufak Tefek Cinayetler her hafta salı akşamları saat 20:00'da star tv ekranlarında...

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Konusu

Hikaye şık bir davetin yapıldığı bahçede camdan kafa üstü çakılarak düşen birinin ölümüyle başlıyor. Bu olayın ardından aynı liseden mezun olan, aynı sitede oturan, yakın arkadaş olsalarda birbirlerinden farklı karakterlere sahip olan efsane dörtlü Oya, Merve, Arzu ve Pelin'i tanıyacağız. Dört birbirlerinden farklı kadın dört ayrı hikayeyi izleyeceğimiz Dr. Oya'nın karışı dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden bir araya geliyor. Bu birleşmenin ardında bir de sır perdesi oluşuyor. Aralarnda büyük bir cinayetin hesaplaşması başlıyor. Geçmişten bu güne olaylar cereyan ettikçe toprağın altında kalan eski kinler, hırslar ortaya çıkıyor ve fekalet sonuçlara neden oluyor. Cinayet büro Başkomiseri Kemal ve Komiser yardımcısı Derya sarmaşık vakasını çözmeye çalışıyor. Bakalım kadınların bu karmaşık dünyasını aydınlatabilecekler mi?



Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları

Mert Fırat (Serhan)

0 Ocak 1981 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Üniversitesi Dil - Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nden mezun olmuştur. Başka Dilde Aşk, Bir Ömür Yetmez, İntikam, Binbir Gece, Bir Varmış Bir Yokmuş ve Serçe Sarayı gibi dizilerde rol almıştır. Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı Kelebeğin Rüyası filminde tatnınmıştır.

aşk ve gurur mert fırat kimdir

Gökçe Bahadır (Oya)


1981 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Hatırla Gönül gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Hatırla Gönül dizisinde başrol Gönül karakterini oynayacak.




 

Selim Bayraktar (Edip)

17 Haziran 1975 Irak doğumlu oyuncu Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Romantik Komedi 2, Muhteşem Yüzyıl, Bir Bulut Olsam gibi dizilerde rol almıştır.

Yıldıray Şahinler (Mehmet)

Usta oyuncu 7 Şubat 1968 İStanbul doğumludur. aha önce bir çok dizi ve filmde rol almış ağırlıkla da tiyatro oyunları ile uğraşmıştır. Elveda Rumeli, Avrupa Avrupa, İntikam, Kayıp, Ulan İstanbul ve Hayat Yolunda gibi dizilerde rol almıştır.



Ferit Aktuğ (Taylan)

17 Kasım 1978 Adana doğumlu oyuncu Kavak Yelleri ve Kampüsistan projeleriyle tanınmaya başlamıştır.Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. Son olarak Aramızda Kalsın dizisinde Mahir karakterini canlandırmıştır.

Aslıhan Gürbüz (Merve)

16 Şubat 1983 Çanakkale doğumlu yetenekli oyuncu Yahşi Cazibe dizisinden tanıyoruz.1.65 boyunda ve 58 kiloda olan oyuncu balık burcudur. Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Bir Bulut Olsam, Zeytin Tepesi, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.

Bade İşçil (Pelin)

1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncunun ailesi Romanya ve Bulgaristan kökenlidir. İşçil'in göz rengi yeşil ve saç rengi sarıdır. Yeditepe Üniversitesi Moda tasarımı bölümü mezunudur. 1.73 boyunda ve 50 kilodadır. Gülpare dizisinde tnaınmaya başlamış Kuzey ve Güney dizisinde daha çok tanınınırlığını artırmıştır.



Tülin Özen (Arzu)

24 Aralık 1980 İskenderun doğumlu yetenekli oyuncu Yeditepe Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 1.61 boyunda ve 59 kiloda olan oyuncunun göz rengi ela, saç rengi ise siyahtır. Pek Yakında, En Son Babalar Duyar, Cennetin Çocukları ve Beyaz Gelincik gibi projelerde yer almıştır.

Hayal Köseoğlu (Komiser Yardımcısı Derya)

30 Kasım 1991 doğumlu oyuncu 1.70 boyunda ve 67 kilodadır. Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Yeni Hayat, Muhteşem Yüzyıl ve Aşk-ı Memnu gibi dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncuyu son olarak Arkadaşlar İyidir'de izlemiştik.

Tansu Biçer (Başkomiser Kemal)

4 Temmuz 1978 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında İstanbula yerleşen Biçer sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları yapmaya başladı. Hırsız Polis, Muhteşem Yüzyıl, Leyla İle Mecnun, Şubat, Cinayet ve Beş Kardeş gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Beş Şehir, Güz Sancısı, Güneşin Oğlu, Sen Aydınlatırsın Geceyi ve İtirazım Var gibi filmlerde rol aldı.



Duygu Sarışın (Burcu) 

Pilates Hocası

Geçtğimiz sezon İçerde dizisinde Emniyet Müdürlüğünde Organize Şube'ye bağlı bir polisi canlandırmıştı.

Derya Beşerler (Esra)

Burak Aybastı (Burak)

İskender Bağcılar (Muzaffer)

Alican Aytekin (İlhan)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.