Kürk Mantolu Madonna Filmi Oyuncu Kadrosu

Sebahattin Ali'nin yazdığı 1943 yılında yayınlanan ve hala en çok satılan kitaplar arasında yer alan Kürk Mantolu Madonna beyazperde'ye uyarlanıyor. Sinema Ay Yapım'ın yapımcılığı bünyesinde uyarlanırken başrol oyuncusu olarak Beren Saat'e teklif götürülmüştü. En son Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol alan ve daha sonra reytinglerde tutunamadığı için ayrılan Beren Saat Kürk Mantolu Madonna'nın başrol oyuncusu olmayı kabul etti. Ece Yörenç'in kaleminden çıkacak olan filmde Beren Saat Maria Puder karakterine hayat verecek. Beren Saat'e filmde İlker Kaleli partner olacak. Filmin hazırlıkları devam ederken çekimleri 2017'nin son aylarında başlayacak. Filmin 2018 yılında vizyona girmesi bekleniyor...

Kürk Mantolu Madonna Filmi Konusu

Kürk Mantolu Madonna Filmi Oyuncuları

Beren Saat



33 yaşındaki Ankara doğumlu başarılı oyuncu Tomris Giritoğlu tarafından keşfedilmiştir. Başkent Üniversitesi'nde eğitimini yarıda bırakmıştır. İstanbul'da yaşayan oyuncu Kenan Doğulu ile evlenmiştir. Güzel oyuncu 1.67 boyunda ve 52 kilodadır.

kürk mantolu madonna beren saat kimdir

İlker Kaleli



Son olarak Poyraz Karayel dizisinde başarılı bir sezon geçirmiştir. 32 yaşındaki başarılı oyuncu İstanbul doğumlu oyuncu Altın Kelebek'te En İyi Erkek Oyuncu ödülüne sahip olmuştur. İstanbul Kültür Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Kayıp Şehiri Kayıp ve Son gibi dizilere rol almıştır.

kürk mantolu madonna ilker kaleli kimdir

Kürk Mantolu Madonna Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.