Kurtlar Vadisi Pusu Polat Alemdar Vurulacak Mı?

Kanal D ekranlarında 13. sezonu ile ilk bölümü yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar tehlikeli bir oyunun içindedir. Yüce Majeste’den ele geçirdiği ve büyük bir gizlilik içinde koruduğu Asa'yı, Polat’ın elinden almak için her türlü yola başvuran acımasız Gölge Asanın peşine düşmüştür. Gölge asayı elde etmek için Kgt'ye baskın yapmış ve hepsini şehit etmiştir. kurtlar vadisi pusu asyaAsayı geri almak isteyen gizli güçler hem Leyla'yı hemde Polat'ın tüm sevdiklerini elinden alıyor. Gizli güçler Polat'ın gizli üssüne baskın düzenliyor ve her şeyi yerlebir ediyorlar. Gölge asayı Kardinal'e vermek için bir kilise de buluşur. 

 



Polat Kardelen'in izini sürerek kiliseyi bulur ve baskına gider. Kiliseye giren Polat Kardinal'i ölü bulur ve ayağa kalktığında kendisine bir silah doğrultulduğunu görür. 

kurtlar vadisi pusu polat son sahnePolat Alemdar'a kilisede silah doğrultan görüldüğü kadarıyla Gölge'nin sağ kolu Asya'dır. Polat Asya'yı gördüğünde çok şaşırır acaba Polat Asya'yı tanıyor mu? Asya Polat'ı vuracak mı? Yoksa ikili arasında bir geçmiş mi var? Asya gerçekten Gölge'ye mi çalışıyor? Bütün soruların cevabını 24 eylül perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde bulabileceğiz.

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm Fragmanı



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.