Mehmetçik Kut'ül Amare Dizisi Oyuncuları Konusu

Tekden Film'in yapımcılığnı yaptığı yeni dizi Kut'ül Amare'nin müjdesini Diriliş Ertuğrul'u yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ'dan aldık.  Konya'da çekimleri devam eden dizinin başrollerinde Kaan Taşaner ve İsmail Ege Şaşmaz yer alıyor. Mehmetçik Kutül Amare 2018 yılında 18 ocak perşembe günü saat 20:00'da Trt 1 ekranlarında başlıyor.

Mehmetçik Kut'ül Amare Dizisi Konusu

Birinci dünya harbine hazırlanan Osmanlı Devletinde tek hayali devletin istikbali dirilişi ve kurtuluşu olan gönlünde vatn sevdasından başka bir şey bulunmayan Mehmet ve arkadaşlarının hikayesidir. Darülfünün talebesi olan Mehmet vatanı için fedakarlık yapmaktan vazgeçmeyecektir. Bu nedenle başında Süleyman Askeri Bey'in yer aldığı ve en kabiliyetli askerlerin seçildiği Osmancık Taburuna katılabilmek için büyük bir mücadele sergilemektedir. Bunun yanı sıra Mehmet vatan için canını ortaya koyarken karşılaştığı Zeynep ile yaşayacakları sevda ise dillere destan olacaktır.



Mehmetçik Kut'ül Amare Dizisi Oyuncuları

İsmail Ege Şaşmaz (Mehmet)

25 Kasım 1993 Manisa doğumlu genç yetenek Güneşi Beklerken dizisiyle kariyerine ilk adımını atmıştır. Daha sonra Serçe Sarayı, Günebakan gibi dizilerde rol almıştır. Yakışıklı oyuncu son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde İbrahim karakterine hayat vermiştir. Son olarak Lise Devriyesi dizisinde Fırat Soyder karakterini canlandırmıştır.

ismail ege şaşmaz kimdir



Serdar Gökhan (Hüsrev)

15 Mayıs 1945 Bolu doğumlu oyuncu 1.72 boyunda ve 75 kilodadır. Devlet Tiyatro okulunda eğitim almıştır. Saç rengi siyah, göz rengi ise kahverengidir. 2005 yılında kendinden 33 yaş küçük Şükran Hanım'la evlenmiştir ve Alperen isminde bir oğlu bulunmaktadır. Elif, Sev Kardeşim, Babalar ve Evlatlar, Fatmagül'ün Suçu Ne gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Diriliş Ertuğrul'da Süleyman Şah karakterini canlandırmıştır.

İlker Aksum (Cox)

23 Mayıs 1971 İstanbul doğumlu başarılı oyuncunun 2008 ve 2012 yılları arasında belgin Erdoğan ile evliliği bulunmaktadır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur. Yabancı Damat dizisinde oynadığı Ruşen karakteri ile tanınmaktadır. Mutlu Aile Defteri, Muhteşem Yüzyıl, Canım Ailem ve Yeşil Deniz gibi dizilerde rol almıştır.



Kaan Taşaner (Süleyman Askeri Bey)

23 Nisan 1979 Antalya doğumlu oyuncu 17 yaşından itibaren tiyatro kurslarına giderek sektöre ilk adımını atmıştır. Konya Selçuk Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Kayıp ve son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştır.

Özgü Kaya (Zeynep)

1996 İstanbul doğumlu güzel oyuncu 1.68 boyunda ve 53 kilodadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunu olan oyuncu Adı Efsane dizisinde Sibel karakterine hayat vermiştir.



İsmail Hakkı Ürün (Mevlüt)

21 Mart 1976 yılında İstanbul doğumlu oyuncu Malezya IIUM Uluslararası İlişkiler Ludwingsburg Filmakademisinde sinema eğitimi almıştır. Son Çıkış, Milat, kardeş Payı, Cesur Yürek, Uzun Hikaye, Moskovanın Şifresi Temel gibi yapımlarda rol almıştır.

Cavit Çetin Güner

21 Şubat 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Diriliş Ertuğrul dizisinde Doğan Bey karakteriyle tanınmıştır. Stajyer Mafya, Leyla İle Mecnun, Farklı Boyut ve Geniş Aile gibi yapımlarda rol almıştır.



Gamze Özçelik (Elizabeth)

26 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan oyuncu Maltepe Anadolu Lisesi'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Bilgi Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiştir. Gaye Sökmen ajansına bağlı olaraj çalışan Özçelik Arka Sokaklar dizisinde 10 sezon boyunca Zeynep karakteriyle rol almıştır. Canan, Böyle Bitmesin ve Fatih gibi dizilerde rol bulmuştur.

Semih Ertürk (Sait)

23 Ekim 1993 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan genç oyuncu 1.76 boyunda ve 65 kilodadır. Mavi göz rengiyle dikkatleri çeken oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. İlayda Binzet ile ilişkisi bulunan Ertürk Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz diziisnde rol almıştır.

Uğur Karabulut (Niyazi)

1983 Ankara doğumlu oyuncu Çanakkale Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. Hayat Devam Ediyor, Yedi Güzel Adam, Adını Feriha Koydum ve Hayat Şarkısı gibi dizilerde rol almıştır.

Eva Dedova (Victoria)

22 Şubat 1992 Rus asıllı Kazakistan doğumlu Türk oyuncudur. Bkm ekibinde Çok Güzel Hareketler Bunlar programında rol almıştır. Kavak Yelleri'nde Öykü Akyol'u canlandırdı. Son olarak Babam ve Ailesi dizisinde Ece karakterine hayat vermiştir.

Emre Başer

Mehmetçik Kut'ül Amare Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.