Lise Devriyesi Dizisi Oyuncuları Fragmanı

Yeni bir dizi projesi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Yusuf Gökhan Atalay sosyal medya hesabından sürpriz bir diziyle ekranlara geleceğini açıkladı. Yeni dizinin hazırlıklarının devam ettiğini ve önümüzdeki bir iki ayda izleyicileriyle buluşacağını söyledi. Lise Devriyesi olarak açıklanan yeni dizinin Trt 1 ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Lise Devriyesi ilk bölümüyle 26 Mart pazar akşamı saat 20:00'da trt 1 ekranlarında başlamıştı. Lise Devriyesi yeni bölümleriyle her hafta pazar akşamları trt 1 ekranlarında yer alıyor.

Lise Devriyesi Dizisi Konusu

Emniyet Amiri Necet Yılmaz'dan önemli bir görev alan Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz görevi uğruna her şeyi yapmaya hazırdır. Ekibiyle birlikte liseye sızarak uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çetin Soyer'in oğlu Fırat üzerinden işi çözmeye çalışacaktır. Mesleği için her şeyi göze alan Yiğit'in zor günleri başlamıştır. Aynı lisede okuyan Işıl Yiğit'in her defasında ayağına dolanır. İşin en ilginç yanıda Yiğit bilmese de Işıl Emniyet Amiri Necdet'in öz kızıdır. 



Lise Devriyesi Dizisi Oyuncuları

Aygün Aydın (Ece)

1994 İstanbul doğumlu güzel modeli Bu Tarz Benim'in 2. sezonunda izlemiştik. 1.65 boyunda ve 50 kiloda olan oyuncu güzelliğiyle dikkatleri çekerken oyunculuk hayatına Lise Devriyesi dizisiyle ilk adımını atmış oldu.

lise devriyesi ece kim

Eren Can Vurucu (Bahri)

17 Ağustos 1988 Ankara doğumlu yakışıklı oyuncu Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur. Kurtuluş Son Surak filmiyle tanınmaya başlamıştır. Herşey Yolunda Merkez ve Yeşil Deniz gibi dizilerde rol almıştır.



lise devriyesi eren can vurucu kimdir

Ozan Dolunay (Yiğit Doğrusöz)

1991 İstanbul doğumlu oyuncu 1.79 boyunda ve 76 kilodadır. Kova burcu olan yakışıklı oyuncu yeşil gözleriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. Melisa Şenolsun ile sevgilidir. Tatlı Küçük Yalancılar ve Yüksek Soyete dizilerinde rol almıştır.

lise devriyesi ozan dolunay kimdir

Bahar Şahin (Işıl Yılmaz)

İsmail Ege Şaşmaz (Fırat Soyer)

Yusuf Gökhan Atalay (Necdet Yılmaz)

1974 Ankara doğumlu başarılı oyuncu 1.78 boyunda ve 75 kilodadır. İkizler burcu olan Atalay Diriliş Ertuğrul dizisinde tanınmıştır. Gökhan Atalay Yunus Emre, Güneşi Beklerken, Lale Devri, Yaralı Yürek gibi dizilerde yer almıştır.

lise devriyesi yusuf gökhan atalay kimdir



Ebru Akel (Asuman)

1 Mart 1976 İzmir doğumlu oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı bale bölümünü tamamlamıştır. Azap Yolu, Küçük Sırlar ve Krem gibi dizilerde rol almıştır.

lise devriyesi ebru akel kimdir

Mehmet Çevik (Kenan Doğrusöz)

1961 Kahramanmaraş doğumlu başarılı oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Menekşe ile Halil'de kötü baba Hasan karakteriyle başarılı bir performans göstermiştir. Trt 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul dizisinde Deli Demir karakteriyle herkes tarafından tanınmıştır.

lise devriyesi mehmet çevik kimdir

Asena Tuğal (Seda Sancak)

1984 İstanbul doğumlu güzel oyuncu TGRT, Kanal D ve Show Tv kanallarında haber muhabiri olarak görev almıştır. Boğaziçi Üniversitesi'nde double major olarak eğitimini tamamlamıştır. Akasya Durağı, Ömre Bedel, Filinta, Kertenkele gibi dizilerde rol almıştır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer bulmuştur.

lise devriyesi asena tuğal kimdir



Gamze Süner Atay (Ayfer Doğrusöz)

1969 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Fatih Harbiye, Aşk Yakar ve Kış Güneşi gibi dizilerde rol almıştır

lise devriyesi gamze süner atay kimdir

Doğan Akdoğan (Meriç)

1987 Çankırı doğumlu oyuncu 1.80 boyunda ve 80 kilodadır. Burcu Altın ile sevgili olan oyuncu Beni Böyle Sev dizisinde Serhat karakterine hayat vermiştir.

lise devriyesi doğan akdoğan kimdir

Uğur Karabulut (Kerim)

lise devriyesi uğur karabulut kimdir

Nurettin Taylan Güner (Kaya)

1 Ocak 1985 Adana doğumlu oyuncu Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Tiyatro bölümü mezunudur.



lise devriyesi taylan güner kimdir

Güzide Aslan (Şelale)

1992 Ankara doğumlu güzel oyuncu 1.65 oyunda ve 50 kilodadır. Terazi burcu olan oyuncu Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. O Hayat Benim, Evli ve Öfkeli, Günebakan ve Gamsız Hayat gibi dizilerde rol almıştır.

lise devriyesi güzide aslan kimdir

Ercüment Aydın (Semih)

11 Ocak 1971 Ankara doğumludur Umut Yolcuları, 6 Mnatı, Behzat Ç ve Kaçak gibi dizilerde rol almıştır.

Halil Balkanlar (Mustafa Mertoğlu)

Oktay Özkan (Asım)

Munise Özlem Öztürk (Sahra)

Nimet Özlem Türay (Ürengil)

Oğuz Okul (Şükrü)

Mehmet Şeker (Mehmet)

Özge Özaçar (Meltem)

Naim Anıl Korkmaz

Lise Devriyesi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.