Mahallenin Muhtarları 2017 Dizisi Oyuncuları

1992 ve 2002 yılları arasında 332 bölüm yayınlanan efsane dizilerden biri olan Mahallenin Muhtarları yeniden ekranlara geliyor. Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Mahallenin Muhtarları yeniden çekiliyor. Dizinin eski oyuncu kadrosundan bir kısmı korunacak Temel (Erkan Can), Şirin (Esra Akkaya), Muhtar (Cihat Tamer), Behiye (Filiz Taçbaş), Seher (Leman Çıdamlı), Şoför (Yalçın Gülhan), İğneci Handan (Işık Aras) bu karakterler kesin olacak ve dizinin oyuncu kadrosunun büyük bir kısmı da aynı olacağını öğrendi. Henüz dizinin hangi kanalda ne zaman yayınlanacağı ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Detaylar gelecek haftalarda belli olacak.

Mahallenin Muhtarları Dizisi 2017 Konusu

Mahallenin Muhtarları 2017 Oyuncuları

 Erkan Can (Temel)



1958 Bursa doğumlu oyuncu Gemide isimli filmde başrol oynamış ve büyük bir kitleye hitap etmiştir. Aynı filmle Ankara Film Festivali'nde Orhan Arıburnu Ödülleri''nde en iyi erkek oyuncu ödüllerinin sahibi oldu. Bıçak Sırtı, Son, Üsküdar'a Giderken, Galip Derviş, Kara Para Aşk ve Acı Aşk gibi dizilerde rol almıştır.

bir deli sevda erkan can kimdir

Esra Akkaya (Şirin)



1970 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur. Bir Dilim Aşk, Mahalllenin Muhtarları, 20 Dakika ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.

mahallenin muhtarları şirin kimdir

Cihat Tamer (Muhtar)

1943 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Aşk Ounu, Zoraki Başkan, Yasemince, Umutsuz Ev Kadınları, Böyle Bitmesin, 20 Dakika ve Mahallenin Muhtarları gibi yapımlarda yer almıştır.

mahallenin muhtarları muhtar kimdir



Filiz Taçbaş (Behiye)

1964 İzmir doğumlu usta oyuncu Aslen Azeridir. 1.64 boyunda ve 52 kilodadır. Tenis spor dalında profesyonel olarak ilgilenmiş milli takıma kadar yükselmiştir. Aşk ve Gurur, Arka Sokaklar, Farklı Desenler, Böyle Bitmesin, ve Eve Dönüş gibi yapımlarda yer bulmuştur.

mahallenin muhtarları behiye kimdir

Leman Çıdamlı (Seher)

Yalçın Gülhan (Şoför)

Işık Aras (İğneci Handan)



Mahallenin Muhtarları Dizisi Fragmanı 2017

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.