Masum Değiliz Oyuncuları Ve Konusu

Türkan, Firar,, Fatih Harbiye, Yılanların Öcü ve Yeter başarılı dizi yapımlarında imzası bulunan Koliba Film 2018 sezonu için yeni bir dizi hazırlığında. .. Koliba Film'in atv ekranları için hazırladığı Masum Değiliz isimli dizi projesini yönetmesi için Levent Türkkan ile anlaşmaya varıldı. Son aldığımız bilgilere göre yapımın kadrosunda son olarak Klavye Delikanlıları dizisinde izlediğimiz Uraz Kaygılaroğlu ve Damla Sönmez, Ushan Çakır, Sercan Badur gibi isimler yer alacak. Uraz Kaygılaroğlu'nun merakla beklenen yeni dizisi Masum Değiliz yakında atv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Masum Değiliz Dizisi Konusu

Masum Değiliz Dizisi Oyuncuları

Damla Sönmez

3 Mayıs 1987 İstanbul doğumlu genç oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bornova Bornova filmindeki rolüyle 46. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. Emret Komutanım, Gece GÜndüz, Şubar ve Bir Aşk Hikayesi gibi dizilerde rol almıştır. Oyuncu son olarak rol aldığı yakın zamanda final yapan Güllerin Savaşı'nda Gülru karakteriyle tanınmaktadır.



Ushan Çakır

23 Mayıs 1984 yılında İzmir'de dünyaya gözlerini açan yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. 2014 yılında En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Kayıp Şehir, Leyla İle Mecnun, 20 Dakika, Kayıp Şehir, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Kara Yazı gibi yapımlarda rol almıştır.



Sercan Badur

30 Ekim 1990 doğumlu yetenekli oyuncu 1.75 boyunda 62 kilodadır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Öyle Bir Geçer Zamanı Ki dizisinde Necati karakterine hayat vermiştir. Güllerin Savaşı dizisinde Cihan karakterini canlandırmıştır. İlişki Durumu Karışık dizisinde başrol oynayan Seren Şirince ile sevgilidir.

Oya Unustası

1 Ocak 1988 yılında İstanbul'da doğup büyüyen güzel oyuncu Mimar Sİnan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Flüt bölümünden mezun olmuştur. İzmir Çetesi, Kaybedenler Kulübü, Sevdaluk ve Kalbim Ege'de Kaldı gibi yapımlarda rol bulmuştur.

Masum Değiliz Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.