Masum Oyuncuları Ve Konusu

Dijital Tv olan BluTv 'de yayınlanan dizi Masum'un başrollerinde çok önemli isimler yer alıyor. Yapımcılığını daha önce bir çok önemli işe imza atan D Productions üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Berkun Oya'nın kendisine ait olan tiyatro oyunun uyarlaması şeklinde yine kendisi hazırlayan Berkun Oya'nın dizisini Seren Yüce yönetiyor. Masum dizinin başrollerinde Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan yer alıyor. 

BluTv'nin ilk orjinal dizisi Masum televizyonda ilk kez 17 ağustos perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Masum her hafta perşembe akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. 60 dakikalık 8 bölümden oluşan dizi yazı, kışa bağlayan bu ara dönemde ekranlara gelecek.



Masum Konusu ise şöyle;

Başlarda sıradan görünen bir Türk ailesinin etrafında yaşanan olayları Polise ve Dram harmanlanarak ekranlara taşınacak. Emekli bir komiser olan Cevdet (Haluk Bilginer) ve karısı emekliliklerini şehirdek uzak bir çiftlikte huzur içinde geçirirken birden küçük oğullarının bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelmesiyle ailenin hayatı mahvolur.

Masum Oyuncuları;

Haluk Bilginer;

5 Haziran 1984 İzmir doğumlu ünlü oyuncu ve aynı zamanda yönetmendir. Zuhal Olcay ve Aşkın Nur Yengi ile evlilikleri bulunmaktadır. Öğrenimini bir Devlet Tiyatrosunda tamamlamış olup Eyvah Babam, Sevgili Dünürüm, İstanbul'un Altınları, Acayip Hikayeler, Hayatımın Rolü, Ezel ve Kaçak gibi dizilerde rol almıştır.



masum haluk bilginer kimdir

Nur Sürer;

21 Haziran 1954 Bursa doğumlu deneyimli oyuncu hiç evlenmemiştir. Ahmet ve Rabia Sürer'in kızı olan Nur Sürer Asi, Lale Devri, Kasaba, Tatar Ramazan ve Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol almıştır.

masum nur sürer kimdir

Ali Atay;



20 Nisan 1976 Rize doğumlu başarılı oyuncu Ebru Cansız ile 5 senelik bir evlilik yaşamıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olan Atay Leyla ile Mecnun dizisinde rol oynadığı Mecnun karakteriyle gönüllere taht kurmuştur.

masum ali atay kimdir

Okan Yalabık;

1978 İstanbul doğumlu 36 yaşındaki Okan Yalabık İstanbul Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. 1.86 boyundaki başarılı tiyatro oyuncusu Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Hatırla Sevgili, Avrupa Yakası gibi dizilerde rol almış bunların yanı sıra Av Mevsimi, Güz Sancısı gibi filmlerde de başarılı bir oyuncu profili çizmiştir. Yalabık'ı Muhteşem Yüzyıl dizisinde Pargalı İbrahim Paşa olarak tanımıştık.

masum okan yalabık kimdir

Serkan Keskin;



25 Kasım 1977 İzmir doğumlu Serkan Keskin müzisyen ve oyuncu olarak tanınmaktadır. Bir çok tiyatro grubu ve korosunda yer alan Keskin Leyla İle Mecnun dizisinde rol oynadığı İsmail Abi karakteriyle herkesin gönlünü feth etmiştir. Ayrıca oyuncu Beş Kardeş, Ben de Özledim, Şubat, Gönülçelen, Deli Saraylı gibi dizilerde rol almıştır.

masum serkan keskin kimdir

Tülin Özen;

24 Aralık 1979 Hatay doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Handan Sultan karakteriyle tanınmaktadır. 

masum tülin özen kimdir

Bartu Küçükçağlayan;



 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.