Nefes Nefese Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Tmc Film'in yapımcılığını üstlendiği yeni bir dizi projesi geliyor. Bodrum Masalı ve Meryem dizileriyle şuana kadar iyi bir gidişat yakalayan Tmc Film yeni bir dizi projesine daha imza atıyor. Selin Tunç'un senaryosunu yazdığı Nefes Nefese isimli drama dizisinin yönetmeni ise Uğur Yücel olarak açıklandı. 2018 yılının en iddialı dizisi Nefes Nefese olacağını duyumlarımız arasında. 

Nefes Nefese Dizisi Konusu

Hikaye Berlin'de babası Ayaz Kıran'la sıradan bir hayat yaşayan Rüya'nın hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesiyle başlamaktadır. Yıllar sonra annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya'nın annesinin olduğu işgal altındaki köye gitmenin tek yolu Boran'la yalandan bir evlilik yapmasıdır. O güne kadar babasının yanından hiç ayrılmayan Rüya bu yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu 6 yıl sonra evine dönüş yapan Yusuf'la kesişir. Suriye'deki annesini ararken Antakya'da kendisini kalabalık bir ailenin içinde bulan Rüya sıradışı bir maceraya atılır. İçinde bulunduğu bu maceranın baş mimarı ise karanlık tarafını hiç bilmediği Atamaca lakaplı babası Ayaz Kıran'dır.



Nefes Nefese Dizisi Oyuncuları

Uğur Yücel (Ayaz Kıran) Atmaca

26 Mayıs 1957 İstanbul doğumlu usta oyuncu ve aynı zamanda yönetmen olan Uğur Yücel Derya Alabora ile evlidir. İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Alacakaranlık, Hırsız Polis, Canım Ailem ve son olarak Aramızda Kalsın gibi dizilerde rol almıştır. Benim Dünyam, Ejder Kapanı, Yaktın Beni ve Kötü Kedi Şerafettin gibi filmlerde oyunculuğunu göstermiştir. Son olarak geçtiğimiz sezon yayınlanan İçerde dizisinde Kudret Sönmez karakterine hayat vermiştir.

Melisa Şenolsun (Rüya)

5 Ocak 1996 İzmir doğumlu genç ve güzel oyuncu Melisa Şenolsun İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Güzel oyuncu 1.70 boyunda 59 kilodadır. Oyuncunun en belirgin özelliklerinden bazıları ise yeşil gözlü, sarı saçlı ve göz alıcı güzelliğidir. Yaz dizileri arasında bulunan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Hande karakterine hayat veren Melisa Şenolsun dizinin final yapmasıyla Kiralık Aşk'a transfer olmuştur. Son olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz diziisnde Cemre karakterine hayat vermiştir.



Şükrü Özyıldız (Yusuf) 

1988 doğumlu 27 yaşındaki genç yetenek Şükrü Özyıldız İstanbul Teknik Üniversitesi'ni kazanıp bir yıl okuduktan sonra Ege Üniversitesi'ne geçiş yapmış ve eğitimini tamamlamıştır. Portekiz'de kafes dövüşlerine katılan Özyıldız daha sonra oyunculuğa merak sarmış ve eğitimini almıştır. Son olarak Tatlı Küçük Yalancılar'da Eren karakteri ile başarılı bir performans göstermiştir.

Gülçin Santırcıoğlu


1977 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan bölümünden mezun olmuştur. Elveda Rumeli dizisiyle tanınmıştır daha sonra Kara Ekmek dizisinde kendisini göstermiştir. Ayrıca Osmanlı Tokadı, Bir Çocuk Sevdim ve Doktorlar gibi dizilerde boy göstermiştir. Son olarak Oyunbozan dizisinde Mine karakterine hayat vermiştir. 


 



Deniz Hamzaoğlu

24 Kasım 1979 İstanbul doğumlu oyuncu Hayati Hamzaoğlu'nun ilk oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji, Konya Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümleri'nde eğitim gördü. Karadayı ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde rol oynamıştır. Son olarak Hayat Şarkısı dizisinde Kaya karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Nik Xhelilaj (Boran)

5 Mart 1983 yılında Arnavut'ta dünyaya gelen oyuncu güzel sanatlar akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır. Bir çok oyuncu ödülüne sahip olan oyuncu İtalyanca, İngilizce, Türkçe ve Almanca dillerini konuşabiliyor. Kayıp Şehir dizisiyle tanınan Arnavut kökenli oyuncu Her Sevda Bir Veda ve Üç Yol gibi yapımlarda rol almıştır.

Ezgi Şenler

1993 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.68 boyunda ve 55 kilodadır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Modern Dans bölümü mezunudur. Bodrum Masalı dizisinde Aslı karakterini canlandırmıştır.



Caner Şahin

1992 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen oyuncu 1.84 boyunda ve 75 kilodadır. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine bölümü mezunudur. Tiyatro eğitimi almak için konservatuar sınavlarına girmiştir. Sınavlarda başarılı olmuş ve İstanbul Üniversitesi'nin Konservatuar bölümünü tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Babam ve Ailesi'nde yaşayan oyuncu son olarak Tutsak dizisinde Bahadır karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Şebnem Hassanisoughi’

Zeyno Eracar

5 Aralık 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Neriman karakteriyle tanınmıştır. Kollama, İki Aİle, Bana Artık Hicran De, Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi, Kara Sevda ve Zeyrek ile Çeyrek gibi yapımlarda rol almıştır.

Macit Sonkan

1953 İzmir doğumlu oyuncu güzel sanatlar tiyatro oyunculuk mezunudur. Gurbetçiler, Deli Yürek, Ezo Gelin ve Aşk Bir Hayal gibi projelerde yer bulmuştur.



Deniz Hamzaoğlu

27 Kasım 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Aile Arasında, Hayat Şarkısı, Cingöz Recai, Durak, Karadayı gibi yapımlarda rol almıştır.

Sezer Avcı

Hülya Duyar

26 haziran Sivas doğumlu 46 yaşındaki deneyimli oyuncu Kuaför ve makyaj sanatçısı olarak tiyatroya giriş yapmıştır. Bir Bulut Olsam, Gönülçelen ve Karagül gibi dizilerde rol almıştır.

Mehmet Akif Özdemir

Yelda Püsküllü

Seçkin Şahin

İpek Ayaz Kortunç

Zeynep Anacan

Pınar Erincin

Doğukan Uğurlugülbüken

 

Asil Yıldırım

Serkan Genç

Burak Zereyalp

Nur Güven

Derin Oflaz

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.