Meleklerin Aşkı Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Yapımcılığını Süreç film'in yapacağı yeni dizisi Meleklerin Aşkı çok yakında Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Cast çalışmalarının yavaş yavaş yağıldığı Meleklerin Aşkı dizisinde oyuncu seçimleri büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor. Meleklerin Aşkı dizisinin başrollerini Berkay Hardal ile Gülper Özdemir paylaşıyor.

Ersoy Güler'in yazıp yöneteceği dizinin eğlenceli bir romantik komedi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 



Daha bebekken huzur evine bırakılan yağmur çok yakışıklı merhametli, zeki ve sevgi dolu bir delikanlıdır. Huzur evinde ilk gördüğü andan itibaren aşık olduğu yağmur inatçı, duygusal ve doğa dostu güzeller güzeli bir genç kızdır. İkilinin arasını ise Melek'in annesi Rukiye hanımdır.

Meleklerin Aşkı Oyuncuları;

Berkay Hardal (Yağmur);

Genç oyuncu 1996 yılında İstanbulda doğmuştur. İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Murat karakteri ile de oyunculuğundan sıkça söz ettirmiş genç bir oyuncudur.



Berkay Hardal

Gülper Özdemir (Melek);

18 Aralık 1990 doğumlu genç ve güzel oyuncu Bergüzar Korel'e benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. 1.76 boyunda ve 57 kiloda olan oyuncu akrep burcudur. İlk oyunculuk deneyimini Bana Sevmeti Anlat dizisinde yaşamıştır. Son olarak Kara Yazı dizisinde Derya karakterine hayat vermiştir.

Gülper Özdemir kimdir?

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.