Nadide Hayat Bugün 20:00'Da Fox Tv Ekranlarında

Türkiye'nin en değerli yönetmenlerinden olan Çağan Irmak'ın 2015 - 2016 sezonuna damga vuran yapım ilk kez fox tv ekranlarında yayınlanacak. Dev projenin sürprizlerle dolu Nadide Hayat'ın başrol oyuncusu Demet Akbağ. Demet Akbağ'ın bu film projesi için yapmadığı şey kalmadı eline paspası alıp güverteyi temizledi. Bu film için miço oldu. Filmde Akbağ Nadide Gürbüz karakterine hayat veriyor. Nadide Hayat filmi 13 temmuz perşembe akşamı saat 20:00'da fox tv ekranlarında yayınlanıyor.

nadide hayat ne zaman başlıyor oyuncuları konusu



En başarılı yönetmen Çağan Irmak ve en yetenekli oyunculardan Demet Akbağ'ın aynı filmde buluştuğu Nadide Hayat gösterime girdi. TAFF'ın yapımcılığını yaptığı filmde Demet Akbağ'ın yanı sıra Sevil Akı, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Efecan Şenolsun, Irmak Örnek, Ümit Erlim, Gizem Erdem, Sadi Celil Cengiz ve Burak Can gibi isimlerde rol alıyor. Nadide Hayat 18 Aralık 2015'te sinemalarda izleyici karşısına çıktı. 

Nadide Hayat Filmi Konusu

Nadide Gürbüz yani Demet Akbağ genç yaşlarında evlendikten sonra okuluna devam etmemiş evinin kadını olarak hayatına devam etmiş kocası ölene ve çocukları büyüyene denk kendi hayatlarını kurtarmak adına kılını kıpırdatmamıştır. Öğrenci affı sayesinde yıllar önce yarıda bıraktığı okuluna devam eder. Daha sonra katıldığı tekne turunda gencecik okul arkadaşları ve karizmatik bir öğretmenle birlikte eşsiz bir macera yaşar.

Nadide Hayat Film Fragmanı



 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.