Nerdesin Birader Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Fox Tv yeni yapımlarla yeni sezonda fırtına gibi esecek. Filmevi Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Emre Kabakuşak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Nerdesin Birader yayın hayatına başlıyor. Timur Acar, Gonca Sarıyıldız, Hakan Bilgin gibi isimlerin rol aldığı Nerdesin Birader ilk bölümüyle 8 kasım çarşamba akşamı saat 20:00'da ekranlara geliyor. Nerdesin Birader her hafta çarşamba akşamları saat 20:00'da yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam edecektir. 

Nerdesin Birader Konusu

Bir düzüne talihsiz olaylar sonucunda sınır dışı edilen Yunus sadece bir geceliğine polis olan ikiz kardeşiyle yer değiştirmeyi kabul eder. Fakat planlamadıkları bir şey vardır ki bu oyun zannettiklerinden daha uzun sürecektir.



Nerdesin Birader Oyuncuları

Timur Acar (Yunus - Yiğit Çakmak)

22 Aralık Sakarya doğumlu 37 yaşındaki başarılı oyuncu oğlak burcudur. Çocukluğunu Almanya'da yaşayan Acar bir süre sonra Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaşamına devam etmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Avrupa Yakası, Akasya Durağı, Yalan Dünya, Çakallarla Dans, Çakallarla Dans 2 ve Kertenkele gibi yapımlarda yer almıştır.

kardeşim için timur acar kimdir

Gonca Sarıyıldız (Aslı Korkmaz)

Deniz'in en yakın arkadaşı... Kızkardeşten farksızlar. Güzel olan herşeye sahip olmayı seviyor. 10 Şubat 1986 Ankara doğumlu genç oyuncu Diğer Yarım dizisinde Esma ve Zeynep karakterleriyle tanınmıştır. 1.75 boyunda ve 55 kiloda olan Sarıyıldız İstanbul'da oturmaktadır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bedel ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde de rol bulmuştur. 



Deniz Can Aktaş (Ali)

14 eylül 1992 İstanbul doğumlu yakışıklı ve genç oyuncu 1.78 boyunda 74 kilodadır. Devlet Konservatuarı'nda eğitimini tamamlamıştır. Tatlı Küçük Yalancılar ve Hayat Bazen Tatlıdır dizilerinde rol almıştır.

Hakan Bilgin (Mehmet Elverdi)

4 Nisan 1967 Samsun doğumlu oyuncu ve sunucu aslen Artvin'lidir. 2008 yılında Nişantaşı'nda Sakızlı Cafe'nin sahibi olmuş daha sonra devretmiştir. Recep İvedik, Avanak Kuzenler, Çakallarla Dans, Yıldız Masalı, Çakallarla Dans 2, Küçük Ağa gibi projelerde yer almıştır.

nerdesin birader hakan bilgin kimdir



Altan Erkekli

18 Kasım 1955 İstanbul doğumlu oyuncu Ebru Erkekli ile evlidir.  Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Aşk Geliyorum Demez, Şen Yuva, Acayip Hikayeler, Yalan Dünya ve Kara Ekmek gibi dizilerde rol almıştır. Güneşi Gördüm, Aşk Tesadüfleri Sever, Uzun Hikaye, Umut Üzümleri ve Yağmur Kıyamet Çiçeği gibi filmlerde rol almıştır. 


Seren Deniz Yalçın (Sinem Arıcı)

22 Şubat 1976 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu Asmalı Konak, Patron Kim, Melek, Avrupa Yakası, Kalp Gözü, Selena, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Annem Uyurken gibi dizilerde rol almıştır.

nerdesin birader seren deniz yalçın

Dilan Telkök

1995 Sakarya doğumlu güzel ve genç oyuncu 1.74 boyunda, 54 kilodadır. Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Elif karakterine hayat vermiştir. Evlat Kokusu dizisinde Cemre karakterini canlandırmıştır.

nerdesin birader dilan telkök kimdir



Defne Yalnız (Zahide)

Ülkü Hilal Çiftçi (Duygu)

Emre Erçil (Kıbrıslı)

Kemal Uçar (Cüneyt)

Ruhi Sarı (Kudret)

Nerdesin Birader Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.