Sen Anlat Karadeniz Nefes Ölecek Mi?

Atv ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yayınlanan son bölümünde Vedat tarafından sırtından vurulan Nefes ölüm kalım mücadelesi veriyor. Tahir'in acil bir şekilde hastaneye yatiştirdiği Nefes hemen ameliyata alınıyor. Nefes yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Tahminlerimize göre Nefes'in diziden ayrılacağına dair henüz bir bilgi gelmedi dolayısıyla bir süre tedavi gördükten sonra hayatına geri dönecek.

Nefes ve Tahir denizde ölüm kalım mücadelesi verdiği Tahir'in elleri bağlı kurtulmaya çalıştığını görüyoruz. Tahminlerimize göre Tahir elindeki ipten kurtulup Nefes'i de kurtaracağını düşünüyoruz.



Gold Film'in yapımcılığını yaptığı Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Özlem Tokaslan, Sevinç Erbulak, Beyti Engin, Suat Sungur, Fatma Toptaş, Gökçe Özyol, Ünal Silver ve Nurşim Demir gibi isimlerin rol aldığı No 309 dizisinde Pelinsu karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu son yayınlanan 39. bölümle ekranlara veda etmişti. Dizinin final yapmasının ardından boşta kalan güzel oyuncu yeni gelen dizi senaryo okumalarını tamamlayıp Sen Anlat Karadeniz'in oyunculuk teklifini kabul etmiştir. İrem Helvacıoğlu yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

İrem Helvacıoğlu (Nefes)

2 Şubat 1990 yılında Ankara'da hayata gözlerini açan oyuncu 1.70 boyunda ve 55 kilodadır. Yeşil göz rengi ve güzelliğiyle dikkat çeken oyuncunun saç rengi kumraldır. Eğitimini Müjdar Gezen Sanat merkezinde tamamlamıştır. Halen bekar olan 26 yaşındaki oyuncu Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi, Behzat Ç, Güneşin Kızları gibi yapımlarda rol bulmuştur.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.