Korkuyorum Baba Oyuncuları Ve Konusu

Limon Film'den yeni bir drama dizisi daha geliyor. Kod adı Oğlum olarak duyuran dizi isim değişikliğine gidilerek Korkuyorum Baba olan dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı ile Ender Mıhlar oturuyor.

Başrollerinde Baroş Falay (Cerrah Kenan Yaman), Özge Özberk (Farmakolog Yasemin Uğur), Alihan Türkdemir (Ömer Yaman), Sibel Melek Arat (Defne Uğur) yer alıyor. Kanal D ile görüşülen dizinin ise henüz hangi kanalda yayınlanacağı netlik kazanmadı. ;



Korkuyorum Baba Dizisi Konusu

Cerrah Kenan Yaman'ın oğlu olan Ömer Yaman'ın çok nadir görülen Nöronal bir hastalığa yakalanmasıyla yaşanan olayları konu almaktadır. 

Korkuyorum Baba Dizisi Oyuncuları

Baroş Falay (Cerrah Kenan Yaman),

1972 Edremit Balıkesir doğumlu Barış Falay Ankara Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. Tiyatro bölümü okuyan başarılı oyuncu Esra Ronabar ile evlidir. 43 yaşındaki yakışıklı oyuncu Şeytanın Pabucu, Ya Sonra gibi filmlerde rol almıştır. Filmlerin yanı sıra Ezel, Al Yazmalım ve son olarak Medcezir gibi dizilerde oyunculuğunu konuşturmuştur.



Özge Özberk (Farmakolog Yasemin Uğur),

13 Ağustos 1976 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Hayim Sadioğlu ile evlidir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Babam ve Oğlum, Yol Arkadaşım, Canım Babam, Pis Yedili ve Hayat Ağacı gibi dizilerde rol almıştır. G.O.R.A, A.R.O.G, N'apcaz Şimdi ve Evlenmeden Olmaz gibi film projelerinde yer almıştır. Son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde Deniz karakteri ile başrol oynamıştır.

kalbimdeki deniz özge özberk

Alihan Türkdemir (Ömer Yaman),



Sibel Melek Arat (Defne Uğur)

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.