Söz Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın ortaklığıyla kurula Tims & B Productions'un ilk projesinin oyuncu ve cast çalışmaları tamamlandı. Çekimleri devam eden dizinin senaryosunu Ethem Özışk yazarkan yönetmenliğini Yağız Akaydın üstleniyor. Star tv ekranlarında yayınlanan Söz 2. yeni sezonu ile 18 eylül pazartesi akşamı ekranlara geri dönüyor. 

Söz Yeni Sezon Konusu

Türkiye'ye karşı yapılan büyk saldırı sonrası vatan topraklarının dört bir yanından özel yeteneklere sahip 12 kahraman Özel Kuvvet Askeri özel bir görev için bir araya getirilir. Bu 12 Özel Kuvvet askerinin amacı ülkemizi yok etmek isteyen ve çok tehlikeli bir terör örgütünü liderleriyle birlikte ortadan kaldırmak, kökünü kazımaktır. Vatan Sana Canım Feda diyerek yola çıkan bu cesur on iki asker, birbirlerine hem kardeşi hem yoldaş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Yolda bıraktıkları aşklarını, özlemlerini kalbinin derinliklerine gömeceklerdir. Analarını, atalarını yüreklerine dokunan her kim varsa yanlarında taşıyıp vatan uğruna savaşacaklardır. Üsteğmen Yavuz'un emrinde geceyi gündüze katarak düşmanla çetin bir mücadeleye gireceklerdir.



Söz Yeni Sezon Oyuncuları (2. Sezon Yeni Giren Oyuncular)

Gamze Topuz (Sahra)

Sarah karakteri teröristlerin peşine düşen bir ajandır. Kilit bir görevde olan Sarah'ın Karabatak ve Çaylak peşindedir.

söz dizisi gamze topuz sahra karakteri

Ezgi Çelik (Yzb. Songül Yılmaz)



Mehmet Özgür (Agiah Bey)

Büyük Bey'in yanında yer alan fakat onun yerine geçmek isteyen en büyük düşmanıdır. Çolak'la birlikte iş birliği yapmaktadır.

30 Ağustos 1970 Antalya doğumlu başarılı oyuncu Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmenidir. Suskunlar dizisinde büyük ün kazanan karizmatik oyuncu Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu ve Filinta gibi önemli dizilerde rol oynamıştır.

söz dizisi mehmet özgür kimdir

Derda Yasir Yenal (Yasin)

Dizide Karabatak karakterinin en yakın dostu Mit'in gözü kulağıdır. Mit'de özel istihbaratçı olan Yasin silah kullanma konusunda uzman, korkusuz bir insandır. Yaptığı şakalarla herkesin yüreğini ağzına getirmektedir.

Aslen Balıkesir'li olan oyuncu Almanya'nın Berlin semtinde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi'nde eğitimini tamamlayan oyuncu Sevda Kuşun Kanadında dizisinde rol almıştır. Dinle Kazan yarışmasında ve Sektörün Nabı isimli programda sunucu olarak yer bulmuştur.



söz dizisi yasin kim gerçek ismi biyografisi

Tolga Sarıtaş (Üsteğmen Yavuz)

1991 İstanbul doğumlu yeşil gözlü yakışıklı oyuncu sadece oyunculukla yetinmeyiğ müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne almaya başlamıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir, Güneşin Kızları dizisinde Ali karakterine hayat vermiştir. 2017'de vizyona giren Kötü Çocuk filminde başrol oynamıştır.

söz komutan kimdir yavuz gerçek ismi

Aybüke Pusat (Doktor Bahar Kutlu)

20 Mayıs 1995 İstanbul doğumlu genç ve güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bale bölümünü tamamlamıştır. Dans ve piyano eğitimleri alan Pusat'ın 2. Üniversite eğitim programına da devam ettiği biliniyor Anadolu Üniversitesi işletme bölümüne devam ediyor. Aybüke Pusat 2014'te düzenlenen Miss Türkey yarışmasında üçüncü olmuştur. Medcezir dizisinde Elif karakterine hayat vermiştir. O Hayat benim dizisinde de izlediğimiz Pusat son olarak Familya'da Su karakterine hayat vermiştir.

özel kuvvetler aybüke pusat yeni dizisi

Görkem Sevindik (Üstçavuş Mücahit Serdengeçti) (Keşanlı)

28 yaşında Avcı lakaplı Görkem Sevindik Üstçavuş rütbesiyle Hafif Silah Uzmanı'dır.



1986 Adana doğumlu 1.78 boyunda ve 75 kiloda olan yeşil gözlü yakışıklı oyuncu Müdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Terazi burcu olan Sevindik Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Pusat karakteriyle tanınmıştır.

söz keşanlı kimdir mücahit gerçek ismi biyografisi

Mustafa Yıldıran (Başçavuş Ali Haydar)

35 yaşındaki Başçavuş Ali Haydar karakteri Hafız lakabıyla tanınırken Muabere Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

1 Ocak 1984 doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Dokuz Eylül Ünşiversitesi'nden mezun olmuştur. İçerde dizisinde Mestan karakteriyle tanınmıştır.

söz hafız kimdir ali haydar gerçek ismi

Burak Sevinç (Avcı Fethi Kulaksız)

27 yaşında Keşanlı Üstçavuş Mücahit tam anlamıyla bir Ağır Silah Uzmanıdır.



1985 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.88 boyunda ve 80 kilodadır. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde eğitimini ttamamlayan oyuncu Enbe Orkestrasında profesyonel muzisyendir. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ın korumasını rol oynamıştır.

söz avcı fethi kimdir gerçek ismi

Eren Vurdem (Ateş Acar)

1988 Konya doğumlu yetenekli oyuncu 1.75 boyunda ve 70 kilodadır. Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro bölümü mezunudur. Terazi burcu olan Vurdem mavi göz rengiyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Şefkat Tepe, Arka Sokaklar ve son olarak İnadın Aşk gibi dizilerde rol almıştır.

söz karabatak kimdir ateş gerçek ismi biyografisi

Nihat Altınkaya (Yarbay Erdem Korkmaz)

28 Eylül 1979 Karabük doğumlu oyuncu aynı zamanda mankenlik yapmaktadır. 2012 Survivor yarışmasının birincisi olmuştur. İmre İnkaya ile 2010 yılında evlenmiştir. Binbir Gece, Dudaktan Kalbe, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi Pusu ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştır.

söz yarbay erdem kimdir gerçek ismi

Serhat Kılıç (Çolak)

Çolak... Terör örgütünün acımasız ve zalim lideridir.

1975 Ankara doğumlu oyuncu sinema ve tiyatro oyuncusu, aynı zamanda televizyoncu ve şarkıcıdır. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne sanatları bölümünden mezun olmuştur. Diyarbakır Devlet Tiyatrosunda görev almıştır. Benim Annem Bir Melek, Hatırla Sevgilş, Ezel ve Seksenler gibi yapımlarda yer almıştır.

söz çolak kimdir

Aytaç Şaşmaz (Uzman Çavuş Feyzullah Altıparmak) (Çaylak)

söz çaylak kimdir feyzullah gerçek ismi

Nil Günal (Güler Korkmaz)

4 Kasım 1981 Ankara doğumlu oyuncu Akrep burcudur. 1.66 boyunda ve 52 kiloda olan oyuncu Kavak Yelleri, Kurtlar Vadisi Pusu, Elveda Rumeli ve Mutlu Ol Yeter gibi dizilerde rol almıştır.

söz güler kimdir gerçek ismi biyografisi

Melissa Özge Yıldırımer (Fatma Bozdağ)

1990 İstanbul doğumlu oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümü mezunudur. 1.67 boyunda ve 55 kiloda olan oyuncu Küçük Gelin ile Kanıt dizilerinde rol almıştır.

söz fatma kimdir gerçek ismi biyografisi yaşı boyu

Meriç Aral (Eylem Mercier)

söz meriç aral kimdir

İlayda Ildır (Nazlı Korkmaz)

söz nazlı karakteri kimdir gerçek ismi boyu kilosu sevgilisi

Ece Oktay (Funda Kutlu)

söz funa karakteri kimdir gerçek ismi boyu kilosu sevgilisi

Söz 2. Sezon Yeni Sezonda Ayrılan Oyuncular

Atakan Arslan (Geveze) (Üsteğmen Zafer Yaman)

1989 Sivas doğumlu 1.88 boyunda 72 kilodaki Çağan Atakan Arslan Türkiye kick boks ve Muay Thai sporuyla uğraşmaktadır. Survivor 2016'nın şampiyonudur. Yarışmanın Kıbrıs'ta yapılan finalinde şampiyonluğu elde etmiştir.

söz geveze kimdir zafer gerçek ismi biyografisi

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.