Paramparça Gülseren (Nurgül Yeşilçay) Diziden Neden Ayrılıyor?

Star tv ekranlarının en çok izlenen ve sevilen dizilerinden Paramparça'da Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya ile başrolleri yaplaşıyor. Erkan Petekkaya dizide Cihan karakterini canlandırırken Nurgül Yeşilçay ise (Gülseren) karakterine hayat veriyor.

Nurgül Yeşilçay Paramparça dizisine gelinlikle veda ediyor. Başarılı oyuncu Yeşilçay'ın 52 bölümlük anlaşması sona erdi ve yapımcı ile görüşerek sözleşmeyi uzatmak istemediğini söyledi. Nurgül Yeşilçay 52. bölümde gelinlikler içerisinde son sahnesini oynayarak, düğün sahnesiyle ekranlara ölerek veda ediyor.



paramparça gülseren ölecek mi

Harun, Cihan'ı öldürtmek için tuttuğu adam Cihan'ın Gülseren ile evlenecekleri günü seçer ve Cihan'ı öldürmek için pusu kurar. Ancak Ozan'ın birlikte olduğu kadının kocası diğer adamdan önce davranır. Ozan'ı vuracağı sırada Gülseren, Ozan'ın önüne atlayarak Ozan'ı kurtarır ancak kendisi ağır yaralanır. Apar topar hastaneye kaldırılan Gülseren tüm müdahaleye rağmen hayata tutunamaz ve diziye veda eder. Gülseren Karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay'ı sevenler diziden neden ayrıldığı çok merak ediyorlar.

Paramparça Gülseren Öldü mü? Neden Ayrıldı



Nurgül Yeşilçay (Gülseren)

nurgül yeşilçay kimdir26 Mart 1976 Afyon doğumlu başarılı güzel oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. İkinci Bahar dizisinde Gülsüm rolü ile tanınmıştır. Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği Asmalı Konak dizisinde Bahar Karadağ rolüyle ününü arttırmıştır. 2005'te 12. Adana Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. 2004 yılında Cem Özer ile evlendi. 2005'te oğlu Osman Nejat'ı doğurdu.

 

Paramparça Yeni Bölüm Fragmanı



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.