Payitaht Abdülhamid Yeni Sezon Oyuncuları Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Es Yapım'ın yapımcılığını yaptığı 2. Abdülhamid Han'ın hayatının anlatıldığı yeni dizinin çekimleri Kocaeli İzmit'Teki Seka Film Platosunda yapıldı. Dizinin yönetmenliğini Serdar Akar, görüntü yönetmenliği Sami Aydan yaparken senaryosunu ise Osman Bodur ve Uğur Uzunok yazıyor. Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt gibi isimlerin yer aldığı Payitaht Abdülhamid 2. sezonun ilk bölümüyle 29 eylül cuma akşamı saat 20:00'da trt 1 ekranlarında başlıyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi Konusu

1986 yılında Sultan Abdülhamid'in taht koltuğunda oturduğu 20. yılında o dönemlerinde uzun süre sonra Osmanlı'nın galibiyeti ile sonuçlanan Yunan Harbi anlatılıyor. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları ve Padişahın'ın sonuna kadar direndiği düşmanın masadan hüsranla kalktığı o dönem ekranlara gelecek. Hicaz Demirylu çalışmaları ve daha fazlası önemli tarihi olaylara tanıklık edeceğiniz Abdülhamid dizisinde günümüze kadar taşınan güçlü bir milletin evlatlarına şahit olacaksınız.



Payitaht Abdülhamid 2. Yeni Sezon Oyuncuları

Nix Xhelilaj (Marco)

Volkan Keskin

Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman)



Leyla Kırşan (Güzide)

Fatih Sevdi (İzzet Paşa)

1977 Ankara doğumlu oyuncu son olarak içerde dizisinde Çağatay Ulusoy'un babası Metin Yılmaz karakterine hayat vermiştir.

payitaht abdülhamid izzet paşa

Zeynep Özder (Fatma Pesent Sultan)

1985 Ankara doğumlu oyuncu Bilkent Üniversitesi Konservatuarında Müzik ve Gösteri Sanatları bölümünden mezun olmuştur. Adanalı, Dila Hnaım, Koyu Kırmızı ve İntikam gibi dizilerde rol almıştır.

payitaht abdülhamid fatma kimdir



Ali Nuri Türkoğlu (Emanuel Karaso)

1974 İstnabul doğumlu oyunu Nadide Sultan'ın kardeşidir. Haziran Gecesi, Büyük Yalan, Vazgeç Gönlüm ve Firar gibi dizilerde rol almıştır.

payitaht abdülhamid emanuel kimdir

Bülent İnal (2. Abdülhamid Han)

19 Mayıs 1973 Hilvan Şanlıurfa doğumlu olan yetenekli oyuncu Melis Tüysüz ile 2011 yılında evlenmiştir. Çınar İnal isminde bir de çocuğu bulunmaktadır. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. Kurşun Yarası, Bir Aşk Hikayesi, Ihlamurlar Altında, Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Bitmeyen Şarkı, Tatar Ramazan ve Urfalıyam Ezelden gibi dizilerde rol almıştır.

payitaht abdülhamid bülent inal kimdir

Akın Akınözü (Ömer)

1 Ocak 1990 Ankara doğumlu genç oyuncu 1.80 boyunda 76 kilodadır. Ted Ankara Kolejinde eğitimini tamamlamıştır. Oyunculuk için bir çok ünlü isimden yardım alan Akınözü iyi derecede ingilizce bilmektedir. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde izlediğimiz Akınözü son olarak Arkadaşlar İyidir'de başrol oynamıştır.

payitaht akın akınözü kimdir



Elena Viunova (Sara)

Kıyamet Çiçeği, Kayıp ve Son gibi dizilerde rol almıştır. 

payitaht abdülhamid sara kimdir

İbrahim Kendirci (Yusuf)

31 yaşındaki Gaziantep doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur.  Yakışıklı oyuncu Kavak Yelleri, Yol Ayrımı, Sevdaluk, Bizim Hikaye ve Rengarenk gibi dizilerde rol bulmuştur.

payitaht abdülhamid ibrahim kendirci kimdir

Hakan Boyav (Mahmud Paşa)

53 yaşındaki başarılı oyuncu İzmir Ödemiş doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölümünde nmezun olan Boyav koyu bir Ankaragücü taraftarıdır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Kara karakteriyle tanınmıştır. Gece Gündüz, Hırsız Polis, Beyaz Karanfil, Kış Güneşi gibi dizilerde rol almıştır.

payitaht abdülhamid hakan boyav kimdir



Ezgi Eyüboğlu (Melike - Ahsen)

29 yaşındaki güzel oyuncu Adı Mutluluk dizisinde rol aldığu başrol ile tanınmaktadır. Kendisi gibi oyuncu olan ve rol arkaşı olan Kaan Yılıdırım ile evlenmiştir. Muhteşem Yüzyıl, Sudan Bıkmış Balıklar, Yalan Dünya ve Ulan İstanbul gibi dizilerde rol almıştır.

payitaht abdülhamid ezgi eyüboğlu kimdir

Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa)

1962 Akhisar doğumlu usta oyuncu Dokzu Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur.Oyunculuğun yanı sıra yazar olan Yenişehirlioğlu Sevda Kuşun Kanadında dizisinde rol almıştır.

Umut Kurt (Kolağası Celal)

35 yaşındaki Erzincan doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olurken BKM ekibine dahil olmuştur. Mor Menekşeler, Çanakkale Yolun Sonu, Tatar Ramazan, Beni Böyle Sev gibi dizilerde rol almıştır.

payitaht abdülhamid umut kurt kimdir

Selen Öztürk (Seniha Sultan)

36 yaşındaki İzmir doğumlu güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Gülfem Hatun karakteriyle tanınmıştır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan Selen Öztürk kariyerine Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilk adımını atarken daha sonra Serçe Sarayı, Hatırla Gönül gibi dizilerde de rol bulmuştur.

payitaht selen öztürk kimdir

Gözde Kaya (Hatice)

13 Ağustos 1988 doğumlu genç oyuncu yay burcu 1.65 boyunda ve 52 kilodadır. Yeşil gözleri ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Kaya Antalya'da dünyaya gelmiştir. Kalbim Seni Seçti, Uçurum, Benim Hala Umudum Var ve Çilek Kokusu gibi dizilerde rol almıştır.

payitaht abdülhamid gözde kaya kimdir

Berkan Şal (Hiram)

1969 Ankara doğumlu Berkan Şal çocukluğunu İstanbul'da geçirmiştir. Behzat Ç dizisinde Akbaba karakteriyle milyonlara kendisini gösteren başarılı oyuncu Ankara Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Şal Behzat Ç dizisiyle ün kazandıktan sonra Reaksiyon ve 46 Yok Olan dizilerinde rol almıştır.

payitaht abdülhamid berkan şal kimdir

Elif Özkul (Fehime Sultan)

Güzel sunucu 10 Mayıs 1988 tarihinde Ankara'da dünyaya gözlerini açmıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünü tamamlayan Özkul Show Tv ekranlarında yayınlanan Cumartesi Sürprizi programının sunuculuğunu yapmaktadır. 1.74 boyunda ve 52 kilodadır.

Saygın Soysal (Theodor Herzi)

Yetenekli oyuncu 21 Mayıs 1982'de Ankara'da dünyaya gözlerini açmıştır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Kara Para Aşk dizisinde Metin karakteriyle tanınmıştır. Muhteşem Yüzyıl, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Hatırla Sevgili oynadığı dizilerden sadece bazılarıdır.

payitaht abdülhamid saygın soysal kimdir

Özlem Conker (Bidar Kadın Efendi)

1 Temmuz 1973 Ankara doğumlu güzel oyuncu Kınalı Kar, Ömre Bedel, Aşk ve Ceza ve Karagül gibi dizilerde rol almıştır.

payitaht abdülhamid özlem conker kimdir

Şefika Ümit Tolun (Rahime Perestu Valide Sultan)

Ufuk Kaplan (Ester)

payitaht abdukhamid ester kimdir

Elena Viunova (Sarah)

payitaht abdülhamid sarah kimdir

Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir)

payitaht abdülhamid can sipahi kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.