Pazardayız Yarışması Ne Zaman Başlıyor?

360 Tv kanalında yeni bir yarışma programı ekranlara geliyor. Yeni yarışma programının ismi Pazardayız olarak açıklandı. Tuğçe Kurt ve Lokman Dağ'ın sunumuyla ekranlara gelecek olan programda her gün farklı bir semt pazar seçilecek 2 yarışmacı 10 dakika süre içerisinde alışveriş yapacak ve pazar alanında kurulan mutfakta hamaratlığını gösterecek. Günün sonunda pazar esnafı tarafından değerlendirilecek olan puanlarla birinci seçilecek. Pazaradayız 11 aralık pazartesi günü itibariyle her hafta, hafta içi her gün saat 15:00'da 360 Tv'de izleyici karşısına çıkıyor. 

Pazardayız Sunucuları Kimler?

Tuğçe Kurt Kimdir?

7 Şubat 1986 yılında Aydın Nazilli ilçesinde doğmuştur. Oyuncu kimliği ve sunuculuğuyla tanınan Kurt Mimar Sinan Üniversitesi Sosyalaji bölümü mezunudur. Türk Malı, Merhaba Hayat ve Ustura Kemal gibi dizilerde rol almıştır.



Lokman Dağ Kimdir?

1985 yılında Mardin'de doğup büyümüştür. Terör olayları sebebiyle İzmir'e göç etmiştir. Ege Üniversitesi Radyo Tv Sinema bölümünden mezundur. Doğan Haber Ajansında gece muhabirliği yapmıştır. Hürriyet Gazetesi, Milliyet Gazetesi, Posta Gazetesi ve Radikal Gazetesinde bir çok sayıda haber yapmıştır. Son olarak 360 Tv'de Lokman Dağ ile Günaydın programını sunmuştur.



 

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.