Kalp Atışı Doktor Selim Ölüyor Mu?

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Hare Sürel, Ataberk Mutlu, Cem Cücenoğlu, Ece Özdikici, Gülçin Hatıhan ve Emirhan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel'in 2. sezonunda başarılı bir performans geçiren Fatih Dönmez'in yeni dizi projesi beli oldu.

Galip Derviş, Güneşin Kızları ve Adı Mutluluk gibi bir çok dizi ve film projesinde yer alan yetenekli oyuncu Fatih Dönmez Kalp Atışı dizisinde rol alacağını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Fatih Dönmez dizide Dr. Selim karakterine hayat veriyor.



Hastanenin değerli doktorlarından Dr. Selim yaşanan patlama olayında büyük bir yara alıyor. Olayı öğrenen hastanedeki tüm doktorlar Dr. Selim için seferber olurken mafyanın adamlarından biri Dr. Selim'in yaşamaması için ambulansın hastaneye yetişmesine engel olmaya çalışır. Doktor Selim hastaneye yetiştirilebilecek mi? Fatih Dönmez diziden ayrılacak mı? 

.

poyraz karayel fatih dönmez kimdir



Fatih Dönmez (Dr. Selim)

Ali Asaf’ın , hastane jargonuyla abisidir... Parmaklarının sihirli olduğuna inanıyor; özellikle ameliyatlarında...

1 ocak 1975 Frankfurt Almanya doğumlu yetenekli oyuncu 1.80 boyunda oğlak burcudur. İlk rolünü 2004 yılında Gönül Yarası filminde doktor olarak oynamıştır. Son olarak Adı Mutluluk dizisinde rol alan başarılı oyuncu bir çok dizi ve film projesinde yer almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.