Rüzgarın Kalbi Oyuncuları

Filmevi, Erol Demir'in uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni dizisi Rüzgarın Kalbi fox tv ekranlarında yayınlandığı gülerreyting rekorları kırmaya devam ediyor. Fikret Bekler, Aysen Teker, Elif Özsut, Kerim Ceyla'nın senarosunu yazdığı Rüzgarın Kalbi İlk bölümü ile 20 Ağustos 2016 cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarında başladı. Rüzgarın Kalbi dizisinin yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman üstleniyor. Dizinin müziklerini ise Uğur Akyürek, Ufuk Türk ve Çağlar Haznedaroğlu hazırlıyor.

 



Rüzgarın Kalbi Dizisi Konusu

Öylesine büyük bir aşktı ki onların yaşadığı ama sonu mutlu bitmedi. Bir trafik kazasında kaybetti canından çok sevdiği Meltem'i. Sevdiğini kaybettikten sonra her şeyden uzaklaşmak için Bosna Hersek'e gider ve uzun bir süre ailesi dahil hiç kimse ile irtibat kurmaz. Ailesi çok zengin olan Boran Holding'in sahibi olan annesi Vahide ve Dayısı Kemal ile uzun araştırmalar sonucuna Rüzgar'ın yerini bulurlar. Dayısı Kemal gidip Rüzgar'ı olduğu yerden alıp İstanbul'a getirir. Ancak Rüzgar hala acılarını, anılarını unutamamıştır. Kalabalıktan insanlardan sürekli kaçar olmuştur.

Hayatları ileride kesişecek olan Zeynep ile Kutay'ın düğünlerine 1 hafta vardır tüm hazırlıklar sürerken aldatıldığını öğrenen Zeynep her şeyi herkesi bırakıp kaçar ve dedesi Muammer'in ve teyzesi Ayla'nın yaşadığı Foça'ya gider. Gittiği sırada Rüzgar'ın kulübesinin yakınlarında baygınlık geçirir. Zeynep ile Rüzgar'ın hikayesi tamda bu noktada başlamış olur.

Rüzgar'ı kasaba da kimse tanımaz, rüzgar asıl kimliğini herkesten saklamıştır isminden başka hiç bir şeyini bilmezler. Rüzgar, Zeynep'in yıllar önce bir kalp nakli olduğunu öğrenir ve daha sonra ölen sevgilisi Meltem'in kalbini taşıyan kişinin Zeynep olduğunu öğrenir ve onun yanında yer alır.



Rüzgarın Kalbi Oyuncuları

Deniz Baysal (Zeynep): 24 yaşında hayat dolu bir kadındır Zeynep amaçları ve hayalleri uğruna çabalamaktadır. Çocukluğundan ileri gelen kalp rahatsızlığı onu diğer yaşıtlarından ayırsa da hayat dolu yaşamaktadır. Çocuklukta aynı okulda okuduğu kalbini kaptırdığı Kutay'a 20'li yaşlarda aşkını itiraf eder. İyileşme süreci geçiren Zeynep'e Kutay evlenme teklifi eder. Her şey yolunda giderken düğün öncesi aldatılıp gerçeklerle yüzleştiğinde büyük hayal kırıklığına uğrar.

5 Nisan 1991 İzmir doğumlu oyuncu ailenin en küçük bireyi olarak dünyaya gelmiştir, anne ve babası boşanmıştır. Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde dış ticaret eğitimi almaktadır. Kayıp Şehir, Babalar ve Evlatlar, Aşk Ekmek ve Hayaller ve Kaçak Gelinler gibi dizilerde rol almıştır.

Rüzgarın Kalbi Zeynep Kimdir?

Burak Serdar Şanal (Rüzgar): 27 yaşında varlıklı, yakışıklı, hayat dolu bir adam, hayatında sevdiği kadınla evlenmek üzere olduğu için mutlu ve her anlamda minnettardır. Hayatının en mutlu döneminde çok sevdiği Meltem'i bir trafik kazasında kaybediyor. Hayatının anlamını pisi pisine kaybeden Rüzgar her şeyle ilgisini alakasını kesmiş yabani bir adam haline geliyor taa ki Zeynep'le tanışana kadar.

28 Ağustos 1988 doğumlu yetenekli oyuncu 1.88 boyundfa 74 kilodadır. Maltepe Üniversitesinde drama kulübünde oyunculuk eğitimi almıştır. Küçük Kadınlar, Avrupa Avrupa, Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır. Yakışıklı oyuncu son olarak Yeşil Deniz dizisinde İsmail karakterine hayat vermiştir.



Rüzgarın Kalbi Rüzgar Kimdir?

Batuhan Begimgil; (Kutay):

Kendini beğenmiş, özgüveni en üst seviyede olan yakışıklı genç bir adam. Annesi tarafından çokca şımartılan Zeynep'in çocukluk aşkı. Kutay kendinden beklenmedik bir şekilde Zeynep'e evlenme teklifi yapar. Kutay ve Zeynep'in aralarında uyguluğunluğunun tek sebebi dedesinden kalacak olan büyük mirastır.

Yakışıklı oyuncu 20 Eylül 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Son olarak Star ekranlarında yayınlanan Medcezir isimli dizide Burak karakterini canlandırmış e işinin hakkını sonuna kadar vermiştir.

Rüzgarın Kalbi Kutay Kimdir?

Başak Daşman (Ayla): Kasaba'nın Fahriye Abla'sı olarak bilinen Zeynep'in teyzesi aynı zamanda Muammer'in kızıdır. Vakti zamanında kasabada Ayla'ya hayran olmayan kalmamış fakat Ayla gerçek aşkı kimsede göremediği için hiç evlenmemiştir. Ayla'da yeğeni Zeynep'e babası kadar düşkündür.

Rüzgarın Kalbi Ayla Kimdir?



Mehmetcan Mincinozlu (Tekin): Kutay’ın kuzeni, Erdem’in yeğeni. Hande’nin kocası. Kasabada yaşıyor, bir balık üretim çiftliği var. Amcasının kasabadaki arazi alım satım işleriyle de uğraşıyor. Anne ve babasını kaybettikten sonra hayatta kalan tek akrabası Erdem. Kuzeni Kutay’la beraber büyümüşler. Kutay her zaman ondan çok daha iyi koşullara sahip olmasını hiç dert etmemiş, içinde ne bir kin ne bir kıskançlık var

Rüzgarın Kalbi Tekin Kimdir?

Seçil Buket Akıncı (Hande): Zeynep’in en yakın arkadaşı. Çocukluklarından beri hiç ayrılmamış, bütün yazları, bayramları, tatilleri birlikte geçirmiş, iki kız kardeş kadar yakın büyümüşler. Hande hem gerçek bir dost ve hem de her ailenin oğlunun yanında görmeyi isteyeceği cinsten bir genç kız, tam bir temiz aile çocuğu.. Sakin, hoşgörülü, özünde saf, neşeli, romantik bir kız. Tekin’e çok aşık. Hayatıyla ilgili en doğru kararı verdiğinden emin ve çok mutlu. 23 yaşındaki genç ve güzel oyuncu Bebek İşi, Kardeş Payı ve son olarak Kocamın Ailesi dizisinde rol almıştır.

Rüzgarın Kalbi Hande Kimdir?

Zeynep Elçin (Sibel): Zeynep’in kasabadaki en yakın arkadaşlarından biri. Sibel ve ailesi de kasabanın yerlilerinden. Yaz kış orada kalırlar. Annesinin kasabada bir eczacı dükkânı var. Hayalleri olan, özünde saf, neşeli, güler yüzlü, esprili bir kız Sibel, Ercüment’in aylarca peşinden koşmasından sonra ilişkileri başlamış, Sibel de biraz yokluktan, denemeye karar vermiş

25 yaşındaki güzel oyuncu İzmir Başkent Akademisinde oyunculuk eğitimleri almıştır. Aşk ve Günah ve Göç Zamanı gibi dizilerde rol almıştır.



Rüzgarın Kalbi Sibel Kimdir?

Cezmi Baskın; (Muammer): Ailenin en büyüğü Zeynep'in dedesi, Neriman ve Ayla'nın babasıdır. Görmüş geçirmiş bilgili bir adam. Tek kusuru boş duramayıp sürekli kendine yeni işler icat etmesidir. Hayatta en çok değer verdiği kişi torunu Zeynep'tir.

Rüzgarın Kalbi Muammer Kimdir?

Ebru Aykaç (Mualla): Kasaba kökenli ama zengin bir ailenin kızı. Rahat bir hayata doğmuş, hiç zorluk çekmemiş, hiç acı yaşamamış. Çok saf bir tarafı var. Biraz geç anlıyor, bazen kafası duruveriyor ama kötü biri de değil. Belki de bu kadar saf olduğu için, oğluyla kocasının çevirdiği dolaplardan genelde haberi olmuyor ya da her zaman en son onun haberi oluyor.

7 Şubat 1975 Manisa doğumlu yetenekli oyuncu Celal Bayar Üniversitesinden mezun olmuştur. Dabbe ve Bir Küçük Eylül Meselesi gibi filmlerde rol oynamıştır.

Rüzgarın Kalbi Mualla Kimdir?

Ahmet Saraçoğlu (Kemal): Vahide'nin en küçük kardeşi Rüzgarın ise dayısıdr. Mühendislik okumuş ve dünyada gezip görmediği yer kalmamıştır. Karizmatik 40'lı yaşlarda centilmen, mütevazi bir adamdır. 

Rüzgarın Kalbi Kemal Kimdir?

Turgut Tunçalp (Erdem)

Kutay’ın babası Erdem, kasaba kökenli bir adam. Babası kasabanın eski belediye başkanıymış, işini de bilen bir adammış. Belediyedeki gücünü de kullanarak servetini epey büyütmüş. Erdem, gençlik yıllarından itibaren yıllarından paraya pula, işe güce düşkün. Her türlü alevere dalavere işinden iyi anladığı ve ticari zekâsı da yüksek olduğu için gayet başarılı olmuş. Bir tekstil fabrikası var, iyi yönetilmediği için zarar etmiş, batmak üzere. Erdem, fabrikayı finanse edebilmek için arazi yatırımlarına güveniyor.

Rüzgarın Kalbi Erdem Kimdir?

Funda Şirinkal (Neriman)

Zeynep’in annesi, Muammer’in büyük kızı. Sevgi dolu, fedakar, tastamam bir anne. Zeynep’in hastalığı boyunca ona kol kanat germiş, moral vermiş, geceler boyunca hastanede başında beklemiş, dualar etmiş. Zeynep’in hastalığı sebebiyle ona çok düşkün ve biraz fazla korumacı. Bütün anneler gibi kızı için her şeyin en iyisini en güzelini istiyor. Dengi dengine, rengi rengine biriyle evlensin, bunca yıl hastalığı yüzünden çektiği sıkıntıdan, zorluktan sonra, rahat etsin, huzurlu sevgi dolu bir yuvası olsun istiyor

1971 Avustralya doğumlu yetenekli oyuncu İzmir Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Yılan Hikayesi, Salkım Hanımın Taneleri, Yalan Dünya ve Bir İstanbul Masalı gibi dizilerde rol almıştır.

Rüzgarın Kalbi Neriman Kimdir?

Müge Akyamaç (Vahide)

Rüzgâr’ın annesi, Kemal’in ablası. Kent soylu, yedi kuşak İstanbul’lu asil bir ailenin kızı. Kardeşi Kemal’in doğallığının ve sıcaklığının tam aksine, Vahide’nin herkese karşı mesafeli bir duruşu var. Bortek Mimari’nin sahibi ve saygı duyulan yöneticisi. Ama anneliği de yöneticiliği gibi mesafeli. Rüzgâr’ın yaşadığı büyük travmadan sonra onunla iletişim kurmakta çok zorlanır.

25 Haziran 1963 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Yaz Yağmuru, Bedel, Herşey Aşk İçin, Affedilmeyen ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır.

Rüzgarın Kalbi Vahide Kimdir?

Mert Asker (Sadık)

Muammer’in çiftlikteki yardımcısı, yoldaşı, en güvenilir insanı. 25 yaşlarında, adı gibi sadık, güvenilir, vefalı, iyi kalpli tam bir Anadolu delikanlısı. Muammer’e ve ailesine her şeyden çok düşkün, gerekirse onlar için canını bile ortaya koyar. Muammer de ona çok düşkün, Sadık onun sağ eli gibi, onsuz adım atamıyor ve çiftlik işlerinde herkesten çok ona güveniyor

25 yaşındaki genç yetenek İstanbul'da doğup büyümüştür. Mimar Sinan Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Sana Bir Sır Vereceğim ve Yedi Güzel Adam gibi dizilerde rol almıştır.

Rüzgarın Kalbi Sadık Kimdir?

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

2 Yorum Yapıldı
  1. Şeref: Ama ben bu diziyi çok ama çok sevmiştim neden erkenden bitti????
  2. ibrahim: meltemin gerçek adı nedir