Şahsiyet Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

2017 yılı itibariyle internet dizileri giderek yaygınlaşmaya başladı. Bunun öncüsü ise Puhutv'de yayınlanan Fi Çi Pi dizisi oldu. Şimdi bir yeni internet dizisi hazırlıkları daha başladı. Bugün Elçin Sangu'nun10 bölümlük internet dizisi yapacağını duyurmuştuk. şimdi ise başrolünü Haluk Bilginer ve Cansu Derenin paylaşacağı Yeni bir dizi daha başlıyor. Puhutv'de yayınlanacak olan dizinin ismi Şahsiyet olarak açıklandı. Dizide bir seri katilin hikayesi konu edilecek. Oyuncu ve cast çalışmaları devam eden diziyi Hakan Günday'ın yazacağını, Onur Saylak'ın ise yönetmen koltuğunda oturacağını öğrendik.

Şahsiyet Dizisi Konusu

Şahsiyet Dizisi Oyuncuları

Cansu Dere (Nevra)

14 Ekim 1980 Ankara doğumlu Cansu Dere 34 yaşında türk manken ve oyuncudur. İstanbul Üniversitesi'ni yarıda bırakan Cansu Dere modelliğe ağırlık vermiştir. Güzel oyuncu 2000 yılında Kanal D Miss Turkey 3. güzeli oldu ve daha sonrasına profesyonel olarak mankenlik yapmaya başladı. Başarılı manken Dere Ezel, Sıla, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde oynamış bunların yanı sıra Yahşi Batı, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm gibi filmlerde rol almıştır. Son olarak star tv'de yayınlanan Anne dizisinde kariyerinin zirvesini görmüştür.



şahsiyet internet dizisi cansu dere

Haluk Bilginer (Agah)

1954 İzmir doğumlu usta oyuncu Tahsin Bey ve Bedriye Hanım'ın üç çocuğundan ortancı olarak doğmuştur. Oyunculuğunu tiyatro sahnesiyle süslemek isteyen Haluk Bilginer Ahmet Levendoğlu ve Zuhal Olcay ile tiyatro stüdyosunu kurmuştur. Eyvah Babam, Tatlı Hayat, Ezel, İstanbul'un Altınları, Acayip Hikayeler, Kaçak ve Masum gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak akıbeti kısa süren Kara Yazı dizisinde izleyici karşısına çıkmıştı.

şahsiyet dizisi haluk bilginer kimdir



Şebnem Bozoklu

25 Ağustos 1975 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Mısır kökenli Siirt'li bir ailenin çocuğudur. Emre İzer ile evliliği bulunmaktadır. Doküz Eylül Üniversitesi mezunudur, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Galip Derviş, Ulan İstanbul, Canım Ailem gibi dizilerde rol almıştır. Ulan İstanbul dizisinde Yaren karakteri ile Carlos'la birlikte Yanarım şarkısını söyleyen Şebnem Bozoklu ününü artırmıştır. 

Onur Saylak

1977 Ankara doğumlu olan yetenekli oyuncu ilk kez Hatırla Gönül dizisinde başrol oynayacak. 2011 yılında Tuba Büyüküstün ile evliliği bulunan yakışıklı oyuncu Gönülçelen, Hayat Ağacı, Ağır Roman Yeni Dünya gibi dizilerde rol almıştır. Başarılı oyuncu son olarak Vatanım Sensin dizisinde Tevfik ve Yanık Efe karakterleri ile rol bulmuştur. 

Ahmet Mümtaz Taylan

12 aralık 1965 yılında Ankara'da dünyaya gelen başarılı komedi oyuncusu Haliç Üniversitesi Anlara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Ben De Özledim, İşler Güçler, Leyla İle Mecnun, Hayat Şarkısı, Görünen Adam ve son olarak Hayat Sırları'nda rol bulmuştur.



İbrahim Selim

1 Ocak 1979 doğumlu oyuncu Stage Beauty ajansına kayıtlı çalışmaktadır. Zoraki Koca, Çıplak Gerçek, Fatih, Ulan İstanbul, Hayati ve Diğerleri ve Çat Kapı Aşk gibi yapımlarda rol almıştır.

Metin Akdülger

1988 yılında Bursa'da dünyaya gelen Akdülger Koç Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümü mezunudur. Tiyatro oyunlarında oldukça başarılı roller canlandıran Akdülger'in en çok dikkat çektiği proje Medcezir olmuştur. Kırık Kalpler Bankası, Analar ve Anneler ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi yapımlarda rol almıştır.

Müjde Ar

21 Haziran 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen usta oyuncu Aşk -ı Memnu, Batsın Bu Dünya, Deli Gibi Sevdim, Tosun Paşa, Tatlı Kaçık, Kaybolan Yıllar, Kibar Feyzo, Aşkı Ben Mi Yarattım, İffet, Alacakaranlık, Benim Annem Bir MElek ve Aşk Ekmek Hayaller gibi yapımlarda rol almıştır.



Fırat Topkorur

17 Ocak 1982 yılında İzmir'de dünyaya gelen oyuncu Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Bu Son Olsun, Fatih Harbiye, Diriliş Ertuğrul, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Son Çıkış gibi yapımlarda rol almıştır.

Rabia Soytürk

Ayhan Kavas

Doğa Yaltırık (Dizide Şebnem Bozoklu'nun abisini canlandırıyor)



 

Şahsiyet Dizi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.