Siyah Beyaz Aşk Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Siyah Beyaz Aşk oyuncuları kimler? Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosunda kimler var? Siyah Beyaz Aşk dizisinin konusu ne?, Siyah Beyaz Aşk dizisi oyuncu isimleri, Siyah Beyaz Aşk dizisi karakterleri kimler? Siyah Beyaz Aşk dizisiyle ilgili tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz...

D Productions'un yapımcılığını üstlendiği İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç'ın başrollerini paylaştığı yeni dizi Siyah Beyaz Aşk ilk bölümü ile 16 Ekim Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında başlıyor. Yasin Uslu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'un yazdığı Siyah Beyaz Aşk dizisini Pazartesi akşamları Kanal D'de izleyebilirsiniz.



Siyah Beyaz Aşk Dizisi Konusu

Ferhat peşinde olduğu adamın kan kaybından ölmemesi için bir doktora ihtiyacı vardır. Kendisini doktorluğa adamış olan Aslı ile yolları bu şekilde kesişir. Siyahla beyaz kadar birbirine zıt karakterler olan Aslı ve Ferhat yaralı adam sayesinde birbirleriyle karşılaşırlar. Ferhat yaralı adamın iyileşmesi için Aslı'yı alıkor.

Aslı bu adamı iyileştirmeye çalışırken görmemesi gereken bir şeye tanık olur. Bir iyilik meleği olduğunu düşündüğü Ferhat'ın dayısı Namık aslında bir cani olduğuna tanıklık eder. Artık Aslı'nın hayatta kalması düşünülemez, Namık tarafından ölüm fermanı çıkar. Ferhat tam Aslı'yı öldüreceği sırada ona bir şans daha verir. Bu şart hem Aslı'nın hemde Ferhat'ın hayatını baştan sona değiştirecektir.

Siyah Beyaz Aşk Oyuncuları

Macit Koper (Azad)

1 Ocak 1944 yılında İstanbul'da doğup büyüyen ünlü tiyatrocu Macit Koper Hasret, Yaralı Yürek, Muhteşem Yüzyıl, Son Cellat gibi yapımlarda rol almıştır. Koper son olarak Poyraz Karayel isimli sevilen yapımda Adil Topal'ı rol oynamıştır.



İbrahim Çelikkol (Ferhat)

14 Şubat 1982 İzmit doğumlu başarılı oyuncu ilk olarak profesyonel modellik yaptı daha sonra basketbol oynayıp milli oldu. Basketbolu bıraktıktan sonra oyunculuğa adım atan Çelikkol ilk olarak 2012'de iffet dizisinde rol oynamıştır. Çelikkol Fetih 1453 filminde oynadığı karakter ile akıllarda yer edinmişti.


Birce Akalay (Aslı)

Güzel olduğu kadarda yetenekli oyuncu 19 Haziran 1984 İstanbul doğumludur. Televizyon dünyasına 2004 yılında güzellik yarışmasında aldığı üçüncülük ile girmiştir. ilk televizyon dizisi 2007 yılında Kader ve yine aynı yılda olan Senin uğruna dizilerinde başrol oynamıştır. Ayrıca, Evli ve Öfkeli, Küçük Ağa, böyle Bitmesin, Yer Gök Aşk gibi dizilerde başrol oynamıştır.



Muhammet Uzuner (Namık)

30 haziran 1965 İstanbul doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. 1.85 boynda olan oyuncu 80 kilodadır. Orta derecede ingilizce bilmektedir. Hyundai Era reklamında oynamıştır. Kocan Kadar Konuş, Parmaklıklar Arında, Binbir Gece ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi projelerde yer almıştır.

Arzu Gamze Kılınç (Yeter)

47 yaşındaki Ankara doğumlu oyuncu 1.64 boyundave 54 kilodadır. Ankara Üniversitesi tiyatro bölümü oyunculuk mezunudur. Muhammet Uzuner ile evlidir. Beşinci Boyut, Gönülçelen, Bir Çocuk Sevdim ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol almıştır.



Cahit Gök (Cüneyt)

35 yaşındaki Ankara doğumlu oyuncu Ezel dizisinde Kenan Birkan'ın geçlik karakterini oynadığı sahnelerle hatırlanmaktadır. Anadolu Üniversitesi İktisar Fakültesi'nden eğitimini sürdürmektedir. Bir Bulut Olsam, Güzel Çirkin, Urfalıyım Ezelden ve Hatırla Gönül gibi dizilerde rol almıştır.

Kıvanç Kasabalı (Sinan)

24 Şubat 1975 İstanbul doğumlu oyuncu Bursa Uludağ Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. oyuncu ve model olan Sedef Avcı ile evlenmiştir, Can isminde bir oğlu bulunmaktadır. Küçük Kadınlar, Yaprak Dökümü, Merhamet ve Ağlatan Dans gibi projelerde yer almıştır.

Ece Dizdar (İdil)

13 Mayıs 1979 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesini'nde eğitimini tamamlamıştır. En Son Babalar Duyar dizisiyle oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır. Hayalet, Karakol, Şubat, Güneşi Beklerken ve Beş Kardeş dizilerinde rol almıştır.



Deniz Celiloğlu (Yiğit)

1 Ocak 1986 Bulgaristan doğumlu Deniz Celiloğlu Mimar Sinan Devlet Konservatuarı'nda eğitimini tamamlamıştır. 3 yaşındayken Bulgaristan'dan Türkiye'ye yerleşmiştir. 2010 yılında Müge Celiloğlu ile nikahlanan yetenekli oyuncu 2013 tarihinde tek celsede boşanmıştır. Celiloğlu Kanıt dizisinde başkomser yardımcısı Selim olarak tanınmıştır.

Uğur Aslan (Cem)

Kara Sevda dizisinde Zehir karakterine hayat vermiştir.

Sinem Ünsal (Gülsüm)

Çoban yıldızı dizisinde Güneş karakterine hayat vermiştir.

Kadriye Kenter (Handan)

Erol Yavan (Yunus)

Özgül Sağdıç (Ebru)

Suna Dizdar (Zeynep)

Timur Ölkebaş (Abidin Adaklı)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.