Dostlar Mahallesi Dizisi Oyuncuları


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Ayhah Özen'in yönetmen koltuğunda oturduğu Resul Ertaş'ın senaryosunu yazdığı aile sıcaklığını yansıtan mahalle dizisi Dostlar Mahallesi Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde Çağla Şikel ve Alişan yer alırken her hafta cumartesi akşamları saat 20:00'da ekranlara geliyor.

Dostlar Mahallesi Konusu

Birbirlerine bağlı, sımsıcak, sevgi dolu insanlarla dolu bir mahalle... Mahallede dedikoducu kuaförü, kasabı, delikanlı taksicileri, afacan çocukları yani ne ararsan var. Birbirlerine oldukça zıt karakterlerde olan Metin'le Çetin'in hem sevgi hem de çatışmalı hikayesi. Taksi durağının işletmecisi ve tüm mahallenin bir nevi ablası Neriman Annnenin zorluklara karşı dik duruşunun, yetenekli oğlu Çağtay'ın oyunculuk hayalleri ile beklentilerinin, birbirlerine sıkı sıkı tutunan baba kız Hasan ve Bahar'ın, Metin'in liseli kızı Bilge'nin hayatı öğrenmeye başlayışının, Rus sevgilisini annesine kabullendirmeye çalışan Selim'in, çapkın kocasını terlikle döven Seher'in, bir taraftan eltisiyle bir taraftanda kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşan Fusun'un, başları ne kadar belaya girse de yeni bir bela açmaktan vazgeçmeyen Yamaç'la Serkan'ın hikayesidir.



Dostlar Mahallesi Oyuncuları

Çağla Şikel (Seher)

2 Ocak 1979 İstanbul doğumlu oyuncu Karslı Azerbaycan Türklerindendir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Yüksek Lisans eğitimi almıştır. 1997 Miss Türkey yarışmasın birinci olmuştur. Cennet Mahallesi dizisinde Sultan karakteriyle oyunculuğu ile gündeme gelmiştir. Görgüsüzler, Avrupa Yakası gibi dizilerde rol almıştır. İllede Roman Olsun, Dansa Var Mısın, Bugün Ne Giysem gibi programlarda sunuculuk yapmıştır. 2008 yılında Emre Altuğ ile evlenmiştir, iki çocuğu bulunmaktadır.

Alişan (Metin)

1976 İstanbul doğumlu oyuncu ve şarkıcı Alişan Aynalı Tahir dizisinde tanınmış ve sevilmiştir. Cennet Mahallesi dizisinde Ferhat karakteriyle gönüllere taht kurmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı bölümü mezunudur. Kralı Gelse isimli parçayla büyük bir kitleye hitap etmiştir. 



İrina İvkina (Olga)

7 Mayıs 1988 Rusya doğumludur. Ferman Toprak'ın 2010 yılında çekilen Mavi Mavi klibinde rol almıştır. Türkiye'de Casper ve Tutku reklamlarında rol bulmuştur. Cem Yılmaz'ın Ali Baba ve 7 Cüceler filminde Veronika rolünü üstlenmiştir. Emrah Şahin ile evliliği bulunmaktadır.

Hande Katipoğlu (Füsun)

13 Mart 1982 İstanbul doğumlu oyuncu aslen Niğdeli'dir. Yahşi Cazibe dizisinde Simge karakteriyle tanınmıştır. Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Sosyoloji eğitimi almıştır. Pis Yedili dizisinde Nevriye karakterine hayat vermiştir.



Ersin Korkut (Taksici Selim)

8 Kasım 1977 yılında Hakkari'de dünyaya gelen Ersin Korkut Yılmaz Erdoğan'ın teyzesinin oğludur. BKM tiyatro ekibine katılan Ersin Korkut Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınmıştır. Organize İşler, Kutsal Damacana, Çok Film Hareketler Bunlar ve Alemin Kralı gibi yapımlarda yer almıştır.

İnan Ulaş Torun (Çetin)

Zeynep Eronat

9 Temmuz 1963 İstanbul doğumlu usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü kazanmış ve eğitim görmüştür. Parmaklıklar Ardında dizisinde koğuş ağası Ziynet Kara rolüyle herkes tarafından tanınmıştır. Son olarak O Hayat Benim dizisinde Mücella karakterine hayat vermiştir. 



Ceyhun Fersoy (Çağatay)

18 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu çocukluğunu İsviçre, Fransa ve İstanbul'da geçirmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır. Daha sonra BKM atölye çalışmalarına katılmıştır. Seksenler dizisinde Çağatay karakteri ile tanınmıştır.

Buse Varol (Bahar)

2012 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış fakat başarı elde edememiş bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçiş yamıştır. Bir süre özel dersler aldıktan sonra Tozlu Yollar dizisinde Şerife ve Arka Sokaklar dizisinde Yasemin isimli bir polis memurunu canlandırmıştır. 1.74 boyunda, 56 kiloda saç rengi kumral ve göz rengi mavidir.

Turan Özdemir (Hasan)

11 Ekim 1952 yılında Muğla'da dünyaya gelen oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro mezunudur. Dondurmam Gaymak filmiyle tanınmaya başlamıştır. Yağmurdan Sonra, Geniş Aile, Entelköy Efeköy'e Karşı, Pis Yedili, Dursun Çavuş, Mezarcı ve Aç Kapıyı Çok Fenayım gibi yapımlarda rol bulmuştur.



Su Dura (Bilge)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.