Savaşçı Dizisi Oyuncu Kadrosu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Limon Film'in Fox Tv için çektiği yeni dizisi Savaşçı ekranlara gelmeye başladı. Ülkemizin Cesur askerlerinin Kılıç Timi niteliğini altında hikayesinin anlatılacağı dizinin detayları sitemizin içeriğine eklendi. Daha önce Trt 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat dizisinin senaryosunu yazan Süleyman Çobanoğlu, savaşçı dizisinin konseptini hazırladı.Volkan Kocatürk'ün yönetmenliğini yaptığı Savaşçı 9 nisan pazar akşamı saat 20:00'da fox tv ekranlarında yayın hayatına başladı.

Yeni dizinin oyuncuları Burç Kümbetlioğlu, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar dizideki rolleri için imaj değişikliğine gitti. Bugüne kadar bir çok rolle karşımıza çıkan bu oyuncular yeni dizi Savaşçı'yla ekranlara gelmeye hazırlanırken karakterleri için soyundukları yeni imajlarıyla da dikkatleri üzerlerine çekecek gibi görünüyorlar. Kılıç Timi komutanları Kopuz Albay'ın emrinde hareket ederken timin asıl komutanı Yüzbaşı Kağan Bozok'un hapisten çıkarılmasıyla birlikte dağılan tim tekrar bir araya gelecek ve yeni görevleri için büyük bir mücadele verecekler.



Savaşçı Dizi Konusu;

Diğerlerinden çok farklı mükemmel bir prodüksiyon uzun süreli bir çalışma ve özenle hazırlanan dizide 2200 yıllık bir destanı ele alacak. Bordo Berelilerden oluşan son derece eğitimli bir timi hikayesini konu edinen Savaşçı öyküsü ve anlatımıyla türk televizyon tarihinde ender rastlanan bir yapım olacak. Onlar tüm halkın gurur, annelerin göz bebeği, ölümün kıyısında olan tüm güçlüklere göğüs geren kahramanlar. Vatan için en değerli şeylerini canlarını feda eden isimsiz kahramanlardır onlar. Türkiye'nin gururu ordumuzun vazgeçilmezidir onlar. Canıyla, kanıyla, özveri ve sevgiyle düşman kanıyla beslenen bir sönmeyen bir ateşin öyküsü. Fakat hep isimler aynı onların adı Mehmetçik!

Savaşçı Oyuncuları;

Onuryay Evrentan Atasalihi

Koray Şahinbaş



Gaye Evin Turgut (Çiğdem Teğmen)

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok)

34 yaşındaki Ankara doğumlu aktör ve aynı zamanda mankenlik yapan Türk oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Akasya Durağı'nda yaşamıştır. Daha sonra Arka Sokaklar, Alev Alev, Benim Hala Umudum Var gibi dizilerde yer almıştır. Son olarak show tv ekranlarında yayınlanan İlişki Durumu Karışık dizisinde Can karakterine hayat veren Berk Oktay genç kızların sevgilisi haline gelmiştir.

savaşçı berk oktay kimdir

Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak)

30 yaşındaki İzmir doğumlu genç ve güzel oyuncu iki yıl boyunca İzmir Ege Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almış daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimine devam etmitir. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Berrin Akarsu karakteriyle tanınmıştır. Yedi Güzel Adam dizsinde Zehra'yı Evli ve Öfkeli dizisinde ise Mine'yi canlandırmıştır.

savaşçı yıldız çağrı atiksoy kimdir



Murat Serezli (Alb. Halil İbrahim Kopuz)

42 yaşındaki İstanbul doğumlu tecrübeli oyuncu Metin Serezli ve Nevra Serezli'nin oğludur. Mimam Sinan Üniversitesi'nde mimarlık okumuştur. Av Mevsimi ve Devrim Arabaları'ndaki seslendirmeleriyle tanımıştır. Atv ekranlarında Kapanmadan Kazan programını sunmuştur. Bir çok dizi ve film projesinde yer alan Serezli son olarak gişe rekorları kıran Dağ 2 filminde yer almıştı.

savaşçı murat serezli kimdir

Uğur Biçer (Emre Durmuş)

1988 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümü mezunudur. 1.80 boyunda ve 85 kiloda olan oyuncu yengeç burcudur. Osmanlı Tokadı dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Biçer daha sonra Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinde rol almıştır.

savaşçı uğur serezli kmdir

Nazan Diper (Selver Bozok)

1965 Kocaelli doğumlu oyuncu 1.65 boyunda ve 81 kilodadır. Oğlak burcu olan Diper yeşil gözleriyle bir çok dizide dikkatleri üzerine çekmiştir. Aşkına Eşkiya, Sırlar Dünyası, Arka Sokaklar, Küçük Ağa ve son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol almıştır.

savaşçı nazan diper kimdir



Ercüment Fidan (Tepegöz Zülküf Keskin)

42 yaşındaki İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu 1.87 boyunda ve 79 kilodadır. Karadayı, Güzel Köylü ve O Hayat Benim gibi dizilerde rol almıştır. Dizide Tepegöz lakabıyla bilinen oyuncu aslan burcudur. 

savaşçı tepegöz zülküf keskin kimdir

Yeliz Akkaya (Hatice Bayat)

6 Aralık 1981 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Göztepe Lisesi'ni tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha önce mankenlik yapan Akkaya Cemil İpeçi'den işittiği azar yüzünden mankenliği bıraktı. İlk oyunculuk tecrübesini Hızma dizisinde yaşamıştır. Binbir Gece, Yabancı Damat, Küçük Hanımefendi ve meryem gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Hayat Sevince Güzel dizisinde başrolde yer almıştı.

savaşçı yeliz akkaya kimdir

Alican Albayrak (Murat Gündoğdu)

29 yaşındaki İzmir doğumlu genç oyuncu Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Karşıyaka Spor Kulübü'nün alt yapısında 8 sene boyunda yer almıştır. Uçurum, İnadına Yaşamak, Diğer Yarım ve Kara Ekmek gibi dizilerde rol almıştır.



savaşçı alican albayrak kimdir

Hakan Dinçkol (Turan Hüseyinoğlu)

1981 İstanbul doğumlu oyuncu Yugoslav göçmenidir. Üniversite yıllarını tiyatro oyunlarında yer alarak geçirmiştir. 1.88 boyunda ve 83 kilodadır. Yay burcu olan Dinçkol yeşil gözleriyle dikkatleri çekmiştir. Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakterine hayat vermiştir.

savaşçı hakan dinçkol kimdir

Burç Kümbetlioğlu (Bayram Bayat)

1980 Sivas doğumlu oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Hanımın Çiftliği dizisinde yaşamıştır. Ben Onu Çok Sevdim, Böyle Bitmesin, Veda gibi dizilerde rol oynamıştır.

savaşçı burç kümbetlioğlu kimdir

Ali Tarık Fındık (Uzman Çavuş İlyas)

1986 Ankara doğumlu oyuncu Arka Sıradakiler, Kavak Yelleri ve Aşkın Halleri gibi dizilerde rol almıştır.

savaşçı ilyas kimdir

Zeynep Elçin (Yıldız Bozok)

16 Şubat 1990 doğumlu genç oyuncu İzmir Başkent Akademi oyunculuk bölümü mezunudur. 1.68 boyunda ve 52 kilodadır. Kova burcu olan oyuncu Mavi göz rengiyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Şeref Meselesi, Kaderimin Yazıldığı Gün, Göç Zamanı ve Rüzgarın Kalbi gibi dizilerde rol almıştır.

savaşçı yıldız kimdir

Doğan Bayraktar (Selçuk)

1995 doğumlu genç oyuncu 1.87 boyunda ve 82 kilodadır. Şuan hala Üniversite okumaktadır. Koyu bir Fenerbahçe'lidir. 

savaşçı selçuk kimdir

Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen)

Ankaralı. Timde Yüzbaşı Kağan'dan sonraki adam. Bir görev sırasında Kuzey Irak'ta kendisiyle irtibat kesildi. İşkence gördü, travma yaşadı, Tim, hem onu kurtarmak hemde geri kazanmak için büyük bir mücadele verecek.

11 ocak 1985 Aydın Nazilli doğumlu oyuncu Ceyda Kasabalı ile evlidir. Haliç Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Adanalı dizisiyle taınmaya başlayan oyuncu Suskunlar, Merhamet ve Kaçak Gelinler gibi dizilere rol almıştır.

savaşçı serdar kimdir

Atakan Işıktutan (Muharebe Üsteğmen)

savaşçı atakan ışıktutan kimdir

Bahadır Vatanoğlu (Galip Aygün)

savaşçı galip kimdir

Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kılangıç)

1943 doğumlu usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Eyvah Babam, Sahra, Yine De Aşığım, Dicle gibi dizilerde rol almıştır. Öyken son olarak 2011 ve 2014 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Papa'yı canlandırmıştır.

savaşçı alp öyken kimdir

Onur Özaydın (Kubilay Ketenci)

6 temmuz 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Oyunculuk bölümü mezunudur.  1.82 boyunda ve 71 kiloda olan oyuncunun burcu ikizlerdir. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Uçurum, Racon ve Hayat Sevince Güzel gibi dizilerde yer almıştır.

savaşçı kubilay kimdir

Zeki Ocak (Sami Çelik)

1947 İstanbul doğumlu oyuncu 1.70 boyunda ve 64 kilodadır. Kavak Yelleri, Çiçek Taksi, Bizimkiler, Asi, Akasya Durağı ve Yıllar Sonra gibi dizilerde rol almıştır.

savaşçı sami kimdir

Necmettin Çobanoğlu (Necati Türkmen)

1953 Erzincan doğumlu oyuncu Yılmaz Güney'in Yol filmindeki karakteriyle tanınmıştır. Eve Dönüş, Güz Sancısı, Asi, Firar ve Aşk ve Mavi gibi dizilerde rol almıştır.

savaşçı necati kimdir gerçek ismi

Serhat Nalbantoğlu (General)

7 mart 1959 Eskişehir doğumlu oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Yalan Dünya, Deniz Yıldızı, Ayrılık, Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm dizilerinde rol almıştır.

savaşçı general kimdir

Yıldırım Gücük (Ruhi)

3 mart 1973 Mersin doğumlu oyuncu Selçük Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk bölümü mezunudur. 1.82 boyunda ve 79 kiloda olan oyuncu balık burcudur. Arka Sokaklar, Tozlu Yollar, Kurtlar Vadisi Pusu, Eşref Saati gibi dizilerde yer bulmuştur.

savaşçı ruhi kimdir gerçek ismi

Fırat Şahin (Merdan Keskin)

savaşçı merdan kimdir gerçek ismi

Münire Apaydın (Handan Hemşire)

7 haziran 1979 Manisa doğumlu oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyato bölümü mezunudur. Küçük Kadınlar, Kavak Yeller, Merhaba Hayat ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almıştır.

Berk Bulmuş (1.Uzman Erbaş)

Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay)

Savaşçı Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.