Savaşçı Haydar Öldü Mü?

Yeni bölümde Haydar Yüzbaşı'nın hayatı tehlikededir. Terösitler tarafından kaçırılan Haydar Yüzbaşı uzun süre işkence gördükten sonra asılır. Kağan Bozok'un timinden Selçuk asıldığı yerden kurtarılabilmesi için ipi vurmak için ateş edilir. Sahnede ölmüş gibi ir izlenim verilsede Haydar Yüzbaşı'nın ipini okadar uzaktan vurabildiği için sevinçten bu şekilde tepki verdiklerini düşünüyoruz.

Küçük Ağa dizisinde tanıdığımız ve daha sonra Ne Münasebet dizisinde başrol oynayan Sarp Levendoğlu Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Son olarak Ölene Kadar dizisinin oyuncu kadrosunda izlediğimiz başarılı oyuncu Savaşçı'nın kadrosunda Haydar karakteriyle katıldı. 



Sarp Levendoğlu (Haydar)

25 Aralık 1981 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim ve Tasarım bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuğun yanı sıra yönetmen tarafıyla da bilinmektedir. Birce Akalay ile 2014 yılından itibaren evliliği bulunmaktadır. Emret Komutanım, Gece Gündüz, Sakarya Fırat, Galip Derviş, Böyle Bitmesin, Küçük Ağa gibi dizilerde rol almıştır.

esaretin bedeli sarp levendoglu kimdir ömer karakteri



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.