Seddülbahir 32 Saat Dizisi Oyuncu Kadrosu, Konusu Ve Fragmanı

Trt 1 dünya savaşlarının yaşandığı tarihlerde yaşananları konu almaya devam ediyor. Yeni bir yapım geliyor hemde çok tanıdık oyuncular var. İbrahim Çelikkol, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Dolunay Soysert, İlker Aksum, Gülsüm Ali İlhan, Deniz Celiloğlu, Timur Ölkebaş, Ahmet Mekin ve Okan Yalabık gibi birçok usta oyuncunun oynadığı Seddülbahir 32 Saat'in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Seddülbahir 32 Saat 14 Ocak perşembe akşamkı saat 20:00'da Trt 1 ekranlarında olacak.Seddulbahir 32 saat oyuncuları

Okur Film'in yapımcılığını yaptığı, Yasin Uslu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu Dolunay Soysert, İbrahim Çelikkol, İlker Aksum ve Okan Yalabık gibi isimlerin başrollerini paylaştığı yeni dizi 4 bölüm yayınlanacak. Eğer reytinglerde üst sıralarda yer alınırsa dizi yayınlanmaya devam ezecek.



 

 

Seddülbahir 32 Saat Konusu:



Çanakkale savaş'ında Seddülbahir cephesinde yaşanan ilk 32 saatlik mücadeleyi anlatan muhteşem bir dizi sizleri bekliyor.

 

Okan Yalabık

okan yalabık13 Aralık 1978 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Pargalı İbrahim Paşa karakteriyle tanınmıştır.

 



 

 

 

 

 

İbrahim Çelikkol



ibrahim çelikkol14 Şubat 1982 İzmit doğumlu başarılı oyuncu Fetih 1453 filminde Ulubatlı Hasan karakteriyle tanınmıştır. İffet, Merhamet, Reaksiyon, Keskin Bıçak ve M.A.T gibi dizilerde rol almıştır.

 

 

 

 

 



 

 

Dolunay Soysert

dolunay soysert

 

 

 

 

 

 

 

İlker Aksum

ilker aksum

 

 

 

 

 

Seddülbahir 32 Saat 2. Bölüm Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.