Sen Anlat Karadeniz Asiye Ölecek Mi?

Atv'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Vedat'ın kaçırttığı Mustafa Kaleli'nin karısı Asiye'nin ölüp ölmeyeceği büyük merak konusu oldu. Asiye'nin hayatına karşılık Tahir'in hayatını isteyen Vedat, Mustafa'dan beklediği hamleyi yapacak mı? Öykü Gürman diziden ayrılacak mı sorularının cevabını önümüzdeki hafta alacağız.. Şuan birşey söylemek zor gibi görünüyor. ancak tahminlerimize göre Asiye karakteri çok sevilen bir karakter olduğu için öleceğini sanmıyoruz fakat bebeğini kaybedebilir diye tahmin ediyoruz.

Osman Sınav'ın yapımcılığını yaptığı Trabzon'da çekimleri devam eden yeni dizisi projesi Sen Anlat Karadeniz'in oyuncu kadrosuna Öykü Gürman dahil oldu. Erkek kardeşi Berk Gürman ile birlikte seslendirdikleri Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısı ile kısa zamanda fenomen haline gelmiştir. Youtube sayesinde tanınan kardeşler hızlı bir şekilde çıkış yakalamıştı. 



Öykü Gürman (Asiye)

1982 yılında İstanbulda dünyaa gelen Öykü Gürman şarkıcı olarak kariyerine başlamıştır. Küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisini sürdürmüş ve Evlerini Önü Boyalı Direk şarkısı ile büyük çıkış yakalamıştır. Urfalıyam Ezelde ve Panzehir gibi yapımlarda yer almıştır. 2015 yılında Yavuz Bingöl ile evlenmiş fakat 2016 yılında boşanmışlardır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.