Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Konusu

Osman Sınav'ın yapımcılığında ve yönetmenliğinde Sen Anlat Karadeniz yayın hayatına başlamış bulunuyor. Trabzon yaylalarında çekimleri devam eden dizinin senaristliğini Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz her hafta çarşamba akşamları saat 20:00'da atv ekranlarında...

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Konusu

Yıllar önce pra karşılığı satıldığı adamın zulmünden kurtulup çocuğuyla birlikte Karadeniz'de bir ilde sığınan Nefes'le onu bu zorlu hayatta koruduğu için ailesinden büyük tepki alan Tahir'in imkansız aşkını anlatıyor.



Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları

Ulaş Tuna Astepe (Tahir)

1988 Kocaeli doğumlu oyuncu 1.89 bounda ve 80 kilodadır. Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapmıştır. Karadayı dizisinde Orhan karakteriyle tanınmıştır. Son olarak Rüya dizisinde Alaz karakterine hayat vermiştir.



İrem Helvacıoğlu (Nefes)

2 Şubat 1990 Almanya doğumlu güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimini tamamlamıştır. 1.70 boyunda ve 55 kiloda olan güzel oyuncunun göz rengi yeşildir. Koyu galatasaray taraftarıdır. Güneşiin Kızları, Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl ve son olarak no 309 dizisinde rol almıştır.

Gözde Kansu (Eyşan)

Güzel oyuncu 23 Ağustos 1980 izmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünden mezundur. Daha önce bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Başlıca rol aldıklaı ise şöyle; Medcezir dizisinde Olcay hanımi Ankara'nın Dikmeni dizisinde Tilbe, Al yazmalım'da gibi dizilerde rol almıştır.


Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar)



7 Eylül 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Odtü Felsefe ve Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Uçurum, Tatar Ramazan, Kış Uykusu, Güzel Köylü, Rüya ve Çanakkale Yüzyıllık Mühür gibi yapımlarda rol bulmuştur.

Öykü Gürman (Asiye)

4 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan Gürman farklı müzik tarzıyla dikkatleri çekmiş Youtube'de Evlerinin Önü Boyalı Direk parçası ile tanınmıştır. 1.69 boyunda ve 51 kiloda olan sanatçı Panzehir ve Urfalıyam Ezelden yapımlarında yer almıştır.

Serdar Yeğin

1 Ocak 1980 Bursa doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. 1 Ocak 1980 Bursa doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Aşk Kırmızı, Huzur Sokağı, Kördüğüm ve Somuncu Baba Aşkın Sırrı gibi projelerde yer almıştır.



Aydan Burhan

1 Kasım 1968 Bura doğumlu deneyimli oyuncu Sevdam Alabora, Şefkat Tepe, Kadim Dostum, Fabrika Kızı gibi projelerde yer almıştır.

Sinan Tuzcu (Mustafa)

10 Temmuz 1977 yılında Gaziantep'te doğan başarılı oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra Londra'ya gitmiş ve orada bir süre çalışmıştır. Mor Menekşeler, Babalar ve Evlatlar, Aşk Ekmek Hayaller, Babam ve Ailesi, 7 Yüz, Urfalıyam Ezelden ve Kehribar gibi dizilerde rol bulmuştur.

Şendoğan Öksüz (Cemal Reis)

4 Ekim 1971 yılında Rize'de dünyaya gelen oyuncu Marmara Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Aşk Yakar, Vazgeç Gönlüm, Kavak Yelleri, İki Aile, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Fatih'in Fedaisi ve İnadına Aşk gibi yapımlarda rol almıştır.



Burcu Binici

6 Temmuz 1986 Erzurum doğumlu oyuncu ilk olarak Bir Bulut Olsam dizisinde yer bulmuştur. 6 Mantı, Dürüyenin Güğümler ve Uçurum gibi dizilierde rol almıştır. Son olarak Türk Malı dizisinde yer almıştır.

Dila Aktaş (Balım)

Demir Birinci (Yiğit)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.