Sen Benim Herşeyimsin Filmi Yarın Tv8'De

The Moments Entertainment'in yapımcılığını üstlendiği bir film projesi daha yeni sezona bomba gibi girecek. Bir çok ünlü ismin bulunduğu filmin projesinin çekimleri ağustos ayının başlarında başladı. elibolu’, ‘Devrim Arabaları’, ‘Kaybedenler Kulübü’, ‘Labirent’, ‘Senin Hikayen gibi filmlerin yapımında büyük emeği olan yönetmen Tolga Örnek Sen Benim Herşeyimsin'in yönetmenliğini üstlenmeyi kabul etti. Bir çok komedi projesiyle ekranların yüzü olan Melis Birkan, Cengiz Bozkurt ve Tolga Çevik başrolleri paylaşıyor.  Sen Benim Herşeyimsin 9 aralık 2016'da vizyona girmişti.

Sen Benim Herşeyimsin 12 aralık salı akşamı saat 20:00'da tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.



Sen Benim Herşeyimsin Filmi Konusu

Babasının Korku bir kurda benzer. Onu yenmen için tam gözünün içine bakacaksın. mottosuyla büyütmeye çalıştığı Sedat yani (Tolga Çevik) küçük yaşta babasız kalır. Babasının hatıraları günlük ilişkiler ve işlerle hayatını devam ettirmeye çalışan Sedat bir gün Pınar tarafından kucağına bırakılan bir bebekle kendini baba konumunda bulur. Kaderin cilvesi o ki İstanbul'a taşınır ve orada Birol ile karşılaşır. Korkularla yüzleşeceği bir meslek sahibi olur. Artık Sedat'ın hayatı sen benim her şeyimsin dediği kızından ibarettir. Bu baba ile kızın hayatı taa ki annesi ortaya çıkana kadar çok eğlenceli bir macera olarak sürecektir. Pınar kızını Sedat'tan geri almak için döndüğünde karma karışık duygular yaşayacak olan Sedat'ın hikayesi hem ağlatacak hem güldürecek, bir çok duyguyu bir arada yaşatacaktır.

Sen Benim Herşeyimsin Filmi Oyuncuları

Cengiz Bozkurt (Birol)

24 Aralık 1965 Nevşehir doğumlu başarılı oyuncu Üniversite Lisans eğitimini ODTÜ fizik bölümünde tamamlamıştır. Oynadığı tiyatro oyunlarıyla büyük bir deneyim kazanan Cengiz Bozkurt oynadığı dizilerdeki rolleri ile fenomen haline gelmiştir. Leyla İle Mecnun dizisinde Erdal Bakkal olarak akıllarda yer edinmiştir. Parmaklıklar Ardında, Sevgili Dünürüm, Aramızda Kalsın, Sevdaluk, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır. Takip İstanbul, Berlin Kaplanı, Kaybedenler Kulübü, Ay Lav Yu, Devrim Arabaları, Eyvah Eyyvah 3, Pek Yakında, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Bana Masal Anlatma, Kara Bela ve Küçük Esnaf gibi sinema filmlerinde rol oynamıştır.



Tolga Çevik (Sedat)

12 Maysı 1964 İstanbul doğumlu oyuncu ve komedyen Avrupa Yakası dizisinde Sacit Kral karakteriyle tanınmaya başlamış daha sonra oyuncu kadrosundan ayrılarak Komedi Dükkanı programında bireysel performansıyla dikkatleri çekmiştir. Arkadaşım Hoşgeldin, Müdür Ne'aptın gibi programlarla herkesin yüzünü güldürmeyi başarmıştır. Organize İşler, Sen Kimsin, Patron Mutlu Son İstiyor gibi filmlere rol almıştır.

Melis Birkan (Pınar)

30 kasım 1982 Ankara doğumlu 33 yaşındaki yetenekli oyuncu 1.74 boyundadır. Selda Birkan annesi Cevdet Birkan ise babasıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. En iyi kadın oyuncu ödülü bulunmaktadır. Issız Adam filminde kadın başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Leyla İle Mecnun, Avrupa Yakası, Deli Saray, İşler Güçler ve Saklı Kalan gibi dizilerde rol oynamıştır.

Sen Benim Herşeyimsin Film Fragmanı



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.