Seni Kimler Aldı Dizi Oyuncuları Konusu

O Hayat Benim, Kalbimdeki Deniz gibi dizilerin yapımcısı olan Pastel Film yeni sezon için iki drama dizisi hazırlamıştı. Fakat uzun süredir projesi elinde kalan Pastel Film'in Seni Kimler Aldı isimli dizi projesini Atv yayın hayatına başladı. Serhan Yavaş, Fulya Zenginer, Yiğit Kirazcı,  Ahmet Saraçoğlu ve Duygu Yetiş gibi isimlerin rol aldığı diziyi Sadullah Şentürk çekiyor, senaryosunu ise Pınar Uysal yazıyor.

Seni Kimler Aldı Konusu

Genç bir kız olan Zehra annesi Aynur'la birlikte İstanbul'un sayılı zenginlerinden olan Çamay ailesinin evinde hizmetçi olarak çalışıp yaşamına devam etmektedir. Zehra içinde büyüdüğü Çamay ailesinin zengin ve tek veliahtı Yiğit Kirazcı (Barış)'a aşk beslemektedir. Barış da bir süre sonra Fulya Zenginer (Zehra)'nın aşkının farkına varır fakat bu ilişki için bir çok engel vardır. Konakta bu ilişki onaylanmazken annesi Cahide Barış'ı sadece Zehra'dan değil amcası bildiği ama aslında babası olan Yurdaer Okur (Talat)'dan da korumak için elinden geleni yapar. Aynur'un yıllar önce evlatlık verdiği fakat herkesin ölü bilidği Zehra'nın ablası Duygu yetiş (Ceren) intikam almak için geri döner önce ailesine daha sonra çevresine zarar vermek ister. Barış ve Zehra aşklarını taze tutmak için sırların içinde ve kendisinin yıllar önce satılmış olduğunu öürenen Ceren'in intikamının gölgesinde savaş vereceklerdir.



Seni Kimler Aldı Oyuncuları

Serhan Yavaş (Talat)

27 Mart 1972 İstanbul doğumlu oyuncu ve aynı zamanda mankendir. Marmara Üniversitesi'ni tamamlamıştır. Unutulmaz ve Adını Kalbime Yazdım gibi dizilerde rol almıştır.

seni kimler aldı serhan yavaş kimdir karakteri biyografisi



Yiğit Kirazcı (Barış)

1983 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu aslan burcudur. Bilgi Üniversitesi'nin İletişim Fakültesi reklam bölümünden mezun olmuştur. Güllerin Savaşı dizisinde Mert Gencer karakterine hayat vermiştir. Seviyor Sevmiyor isimli dizide Tuna karakterini canlandırmıştır.

seni kimler aldı yiğit kirazcı kimdir

Fulya Zenginer (Zehra)

Duygu Yetiş (Ceren/Zeynep)



1984 İstanbul doğumlu oyuncu Tatlı Hayat dizisiyle ilk oyunculuk kariyerine adımını atmıştır. Ünlü oyuncu 1.56 boyunda ve 45 kilodadır. Acil Aşk Aranıyor dizisinde Nisan karakteriyle tanınan bir isim haline gelmiştir. Yağmur Zamanı, Kış Msalı ve Annem gibi dizilerde rol almıştır.

seni kimler aldı ceren zeynep kimdir

Ahmet Saraçoğlu (Suat Çamay)

24 Eylül 1975 Ankara doğumlu 40 yaşındaki yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi tamamlamıştır. 2005 yılında bir grup sanatçıyla birlikte İstanbul Kraliyet Tiyatrosunu kurmuştur. Unutma Beni, Yarım Elma, Yeditepe İstanbul, Tatlı Hayat, Hırsız Polis, Avrupa Yakası, Yaprak Dökümü ve Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır.

seni kimler aldı ahmet saraçoğlu kimdir

Yıldız Kültür 



Ülkü Duru (Aynur Çelik)

Funda İlhan (Cahide Çamay)

28 Haziran doğumlu 46 yaşındaki oyuncu İzmir'de doğmuştur. Yengeç burcu oyuncu 1.68 boyunda ve 60 kilodadır. Mavi göz rengiyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro oyunculuk bölümü mezunudur. Karadağlar, Güneşi Beklerken, Acil Servis ve Güneşin Kızları dizilerinde rol almıştır.

seni kimler aldı funda ilhan kimdir

İpek Tenolcay (Endam)

Osman Wöber (Metin)



Haldun Boysan (Halil Çelik)

6 Temmuz 1958 Ankara doğumlu oyuncu 58 yaşındadır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi mezunudur. Gemide isimli filmdeki performansıyla ödü kazanmıştır. Haldun Boysan koyu Beşiktaş taraftarıdır. Firar, Merhamet, Canım Ailen ve Ben Unutma gibi dizilerde rol almıştır.

seni kimler aldı haldun boysan kimdir

Evren Erler (Volkan)

1976 Ankara doğumlu genç oyuncu İnadına Yaşamak ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde rol almıştır. Diriliş Ertuğrul dizisinde Kocabaş karakteriyle tanınmıştır.

seni kimler aldı evren erler kimdir

Nalan Yavuz

 

Edip Tepeli (Sinan)

Kurt Seyit ve Şura dizisinde Galip karakterine hayat vermiştir.

seni kimler aldı edip tepeli kimdir

Yiğit Koçak (Mehmet Çelik)

seni kimler aldı yiğit koçak kimdir

Su Dura (Ayşegül Çelik)

seni kimler aldı su dura kimdir

İlknur Külahlıoğlu - Ceren Özkan 2 (Küçüklüğü)

Erdem Yılmaz (Ömer)

Rozet Hubeş (Gülümser)

Sibel Ergün (Pelin)

Oğuz Okul (Koray Özkan)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.