Servet Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Birsen Altuntaş'ın haberine göre aldığımız duyumlar Servet isimli yeni bir dizi için hazırlıklarına başlandığını öğrendik. Günah, Deli Fişek gibi dizilerin çalışmalarının da devam ettiği şu dönemde Ortak Yapım show tv ekranları için Servet isimli iddialı bir diziyi de izleyici karşısına çıkarmayı planlıyor. Dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstleniyor, senaryosunu ise Murat Boyacıoğlu yazıyor. Servet dizisinin çekimleri 2018 nisan ayında başlayak

Servet Dizisi Konusu

Ferah her sen 18 yaşını doldurup kaldıkları yetiştirme yurtlarından ayrılmak zorunda kalan kızlardan biridir. Fakat diğerlerinden en önemli farkı kimsesiz olmayışıdır. Henüz farkında olmasa da büyük bir ailesi vardı ve hayalini bile kuramayacağı kadar varlıklıydı. Can Yiğit 28 yaşında tıpkı Ferah gibi anne ve babasını yitirmiş. Evlatlık olarak büyümüş önemli bir iş adamının kanatları altında onun oğlundan farksız her istediğini yapabilecek güce sahiptir. Fettah Holding'in sahibi Kudret verdiği emirle kimsenin bilmediği Ferah'a hakkı olan serveti vermek için yola çıktığında bu yolun hem kendisi hemde Ferah için büyük bir sınav olduğundan habersizdir. Can ve Ferah paylaşılamayan dev bir servetin ortasında kalırlar. Can Ferah için kimsenin tahmin bile edemeyecği kadar ileri gider herkesi karşısına alır. Birbirlerini yaşatmaları için saf aşklarından vazgeçmeleri gerekir. Bu kirli kavga servet için peşinden koşanları yutacak temiz kalanlar ise gerçek servete ulaşacaktır.



Servet Dizisi Oyuncuları

Yusuf Çim (Can Yiğit)

26 Eylül 1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu aynı zamanda türk pop müziği şarkıcısı, manken ve sunucudur. 2011 yılında Best Model Of Turkey seçilmiştir. 24 yaşındaki genç oyuncu 1.88 boyunda ve saçı kumraldır. Çilek Kokusu dizisiyle yıldızı parlamıştır. Seven Ne Yapmaz ve son olarak İçimdeki Fırtına dizilerinde rol almıştır.

Bahar Şahin (Ferah Feza)

1991 Artvin doğmlu genç ve güzel oyuncu fox tv ekranlarında yayınlaan O Hayat Benim dizisinde Müge karakterine hayat veriyordu. 4 sezondur yayınlanan dizinin oyuncu kadrosundan ayrılan Şahin Lise Devriyesi dizisinde Işıl karakterini canlandırmıştı.



lise devriyesi bahar şahin kimdir

Cemre Gümeli (Hande Fettah)

1 Ocak 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi eğitimi almıştır. Tatlı İntikam dizisinde Simay karakterine hayat vermiştir.

Ali Sürmeli (Kudret Fettah)

1 Ocak 1959 yılında Bingöl'de dünyaya gelen başarılı oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Fırtına, Yağmurdan Sonra, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneli Gördüm, Newyork'ta Beş Minare, Açlığa Doymak, Yol Ayrımı, Mucize, Babaların Babası, Somuncu Baba Aşkın Sırrı ve Vezir Parmağı gibi yapımlarda rol almıştır.



Sabahat Kumaş

1989 Aydın doğumlu genç oyuncu Adanalı, Bahar Dalları, Öğretmen Kemal, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır. O Hayat Benim dizisinde Melek Şanverdi karakterine hayat veren Kumaş tanınan bir isim haline gelmiştir.

Baran Bölükbaşı (Korkmaz)

1 Mayıs 1994 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.75 boyunda ve 71 kilodadır. Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunu olan Bölükbaşı Adı Efsane dizisinde Fiko karakterine hayat vermiştir.

Alicia Kapudağ (Duru Fettah)

3 Mart 1990 yılında Kanada'da dünyaya gelen oyuncu Küçük Ağa, Hayat Yokuşu, Biz Bir Dolaşalım Ataş Böceği gibi yapımlarda rol almıştır.



Barış Yalçın (Efe Demirkol)

1 Ocak 1976 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu Evim Sensin, Kaçak, Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku, Ruhumun Aynası, Deli Gönül gibi yapımlarda rol almıştır.

Bora Cengiz (Başar Fettah)

9 Aralık 1990 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Kavak Yelleri, Bizim Okul, Sana Bir Sır Vereceğim, Yedi Güzel Adam, Çilek Kokusu gibi dizilerde rol almıştır.

Evren Duyal (Gönül)

24 Temmuz 1973 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Eksik Etek, Büyük Firar ve Aşkı Memnu gibi dizilerde rol almıştır.



Bekir Çiçekdemir (Cafi)

25 Ocak 1978 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Şeyla Halis ile evlidir. 

Deniz Atam (Komiser Ercan)

1 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Tümay Özokur Film Reklam ajansına bağlı çalışmaktadır. Şefkat Tepe, Güz Gülleri, Hayat Devam Ediyor, Deli Saraylı, Aşk Bir Hayal, Bizim Okul ve Adı Efsane gibi yapımlarda rol almıştır.

Arsen Gürzap (Belkıs Fettah)

Tülay Günal (Sevim)

Ahmet Kaynak (Yaşar Karaçam)

Kadim Yaşar (Kuyu)

Miray Akay (Narin)

Selahattin Töz (Selo)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.