Sevda Kuşun Kanadında Halit Öldü Mü?

Trt 1 ekranlarının yeni dizisi Sevda Kuşun Kanadında'ya yeni bir oyuncu daha katıldı. Şubat ayında çekimlerine başlanan yeni dizide oyuncu ve cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna Tolga Ortancıl katıldı.

Son olarak Güzel Köylü dizisinde başarılı bir performans sergileyen Tolga Ortancıl dizinin bitişiyle birlikte gelecek teklifleri bekliyordu. Sevda Kuşun Kanadında'nın senaryosunu okuyan yetenekli oyuncu teklife hayır demedi. Tolga Ortancıl dizide Halit karakterine hayat veriyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Halit karakterine hayat veren Tolga Ortancıl senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.



Tolga Ortancıl (Halit)

21 Haziran 1992 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu 1.75 boyunda ve 62 kilodadır. Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk, Diksiyon, Şan, Dans, Seslendirme, Kamera Oyunculuğu eğitimlerinin yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosunda Tiyatro Eğitimi almıştır. Elde Var Hayat dizisinde Kaan karakterine hayat vermiştir. Kuzey Güney dizisinde Sefer karakterini canlandırmıştır. Son olarak Güzel Köylü dizisinde Celal'i rol oynamıştır.



Sevda Kuşun Kanadında Yeni Bölüm Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.