Sevda Kuşun Kanadında Oyuncuları Konusu

Başarılı yapımlara imza atan ve milyonların beğenisini kazanan Burak Aksak'tan yeni bir dizi daha geliyor. Trt 1 ekranlarında bu sezon bir çok dizi başlıyor ve bunların yanı sıra Sevda Kuşun Kanadında'da 29 nisan cuma günü ekranlara gelmesi planlanıyor. İlk tanıtım fragmanı yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yönetmenliğini Yasin Uslu gerçekleştirecek.

Trt 1 genel koordinatörünün verdiği bilgiye göre genç senarist Burak Aksak Leyla ile Mecnun ve Ben de Özledim gibi dizilerin yanı sıra bu sezon çektiği Bana Masal Anlatma, Kara Bela filmlerinden sonra kanal için yeni bir dizi müjdesi verdi. Yeni dizinin oyuncu ve cast çalışmaları devam ediyor. Dizi hakkında yeni bilgiler geldikçe bu konu üzerinden sizlerle paylaşacağız.
sevda kuşun kanadında



Sevda Kuşun Kanadında Konusu

1968 yıllarında gençlik hareketinin Türkiye'de yaşanan boyutunu bir sevda öyküsü üzerine anlatan yeni bir dönem dizisidir. O dönemde egemen güçlerin farklı görüşteki gençlere nasıl baskı uyguladığını, huzursuzluk ortamı yaratılmasını istemeyen bir avuç insanın nasıl direniş gösterdiklerini anlatıyor. İlk olarak dizide 1968 ve 1972 yılları arasında yaşanılan olaylardan esinlenerek başlıyor ve hikaye bir imkansız aşk üzerinden ilerliyor.

Sevda Kuşun Kanadında Oyuncuları

Başrollerinde Yavuz Bingöl, Deniz Baysal, Murat Ünalmış, İlker Kızmaz, Ufuk Bayraktar gibi önemli isimler yer alıyor.

Yavuz Bingöl (Zafer): 7 Ekim 1964 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı'nda bir süre eğitim görmüştür. Üç Maymun filmindeki rolü ile 61. Cannes Film Festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülüne sahip olmuştur. O Şimdi Asker, Cumhuriyet, 72. Koğuş, Yangın Var, Beyaz Melek, Eşref Saati, Gecenin Kanatları, Aşk Sana Benzer, Çanakkale Çocukları gibi filmlerde rol almıştır. Karagül, Aşk Zamanı gibi dizilerde rol bulmuştur.



Deniz Baysal (Tümay): 5 Nisan 1991 İzmir doğumlu oyuncu ailenin en küçük bireyi olarak dünyaya gelmiştir, anne ve babası boşanmıştır. Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde dış ticaret eğitimi almaktadır. Kayıp Şehir, Babalar ve Evlatlar, Aşk Ekmek ve Hayaller ve Kaçak Gelinler gibi dizilerde rol almıştır.

Ufuk Bayraktar (Ömer): 
Ufuk Bayraktar Sevda Kuşun Kanadında

Oyuncu kadrosunun devamı diğer sayfadadır.

İlker Kızmaz (Tarık): 9 Eylül 1975 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Çanakkale 1915 filminde Yarbay Mustafa Kemal rolünde oynamıştır. Nefes Vatan Sağolsun filminde rol bulmuştur. Yeter Anne, Aslı ile Kerem, Aşk'ı Memnu, Candan Öte, Benim Adım Gültepe, Yedi Güzel Adam ve Sevdam Alabora dizilerinde rol almıştır.

Murat Ünalmış (Arif): 

Müge Boz (Işık): 

Tolga Ortancıl (Halit): 21 Haziran 1992 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu 1.75 boyunda ve 62 kilodadır. Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk, Diksiyon, Şan, Dans, Seslendirme, Kamera Oyunculuğu eğitimlerinin yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosunda Tiyatro Eğitimi almıştır. Elde Var Hayat dizisinde Kaan karakterine hayat vermiştir. Kuzey Güney dizisinde Sefer karakterini canlandırmıştır. Son olarak Güzel Köylü dizisinde Celal'i rol oynamıştır.

Bahadır Yenişehirlioğlu (Hüsnü): 1962 Akhisar doğumlu başarılı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimi tamamlamıştır. Yenişehirlioğlu bir oyuncu değil aslında yazardır.

Emel Dede (Leyla): 26 yaşında İstanbul doğumlu olan yetenekli oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan özel olarak oyunculuk dersi almıştır. 1.70 boyunda ve 55 kiloda olan güzel oyuncu O Hayat Benim dizisinde Nuran karakterini canlandırmıştır. Alın Yazım, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Aşkın Bedel, Kertenkele ve Küçük Kadınlar oynadığı diğer dizilerdir.

Özge Sezince (Nesteren): 8 Ekim 1986 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.60 boyunda ve 52 kiloadadır. Marmara Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. Televizyon dünyasındaki kariyerine Kanal D ekranlarında sunuculuk yaparak başlamıştır. Güzel oyuncu Adam M. Varley ile yakın zamanda evlenmiştir. Osmanlı'da Derin Devlet, Suskunlar, Emanet, Halil İbrahim Sofrası, Gönül Hırsızı ve Kış Masalı gibi dizilerde rol almıştır.

Kadir Tataş (Yıldırım): 22 Yaşında 1.86 boyunda ve 83 kilodadır. Çukurova Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Antalya Devlet Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almıştır. Benim Hala Umudum Var ve Ötesiz İnsanlar dizisinde rol almıştır.

Derda Yasir Yenal (Mustafa)​

Sevda Kuşun Kanadında Yeni Bölüm Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.