Sevdanın Bahçesi Oyuncuları Ve Konusu

İsmi Sevdanın Bahçesi olarak açıklanan Gold Film'in yeni projesinde Kara Yazı dizisinden tanıdığımız Emre Kınay ve ünlü sanatçı Sibel Can başrolleri paylaşıyor. Emir Khalilzadeh'in yönetmenliğini yaptığı dizide Emre Kınay biri büyük bir sır taşıyan yıllardır aklından silemediği aşkı, diğeri ise sayesinde zengin lduğu kadın olmak üzere iki deli sevdanın arasında kalıyor. Birol Güven'in senaryosunu yazdığı Sevda'nın Bahçesi 23 eylül cumartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında...

Sevdanın Bahçesi Konusu

Levent ve Sevda birbirlerini severek evlenmiş fakat 18 yıl kadar önce boşanmışlardır. Her zaman azla yetinmeyen Levent'e Sevda ile kurduğu küçük mutluluk malesef ki yetmemiştir. Kocasına büyük bir aşkla bağlı olan Sevda ayrıldığı gün hamile olduğunu vermek isterken ayrılık sözleriyle yıkılır ve Levent'e ondan hamile kaldığını söylemez. Levent şuan da Defne isimli bir kızı olduğunu bile bilmez.



Kader o ki Levent ve Sevda'yı bir kez daha karşılaştırır. Sevda olanlardan habersiz Levent ve eşi Aylin'in hayatına istemeden dahil olur. Aylin'in Levent'in yeni karısı olduğunu öğrenen Sevda için çok geçtir. Yıllar sonra Sevda'yı karşısına bulan Levent için zor günler beklemektedir. 

Sevdanın Bahçesi Oyuncuları

Emre Kınay (Levent)

46 yaşındaki İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Yılan Hikayesi dizisinde Erkan Ağa karakteriyle tanınmıştır. Güneşin Kızları dizisinde Haluk karakteriyle büyük bir kitleye sahip olmuştur. Son olarak Kara Yazı dizisinde başrolde yer almıştır.



Sibel Can (Sevda)

1 Ağustos 1970 İstanbul doğumlu oyuncu, ve sanatçı Sibel Can ilk okul mezunudur, babası Yugoslav göçmenidir. İlk olarak Maksim Gazinosu'nda sahne almıştır. Hakan Ural ile evlenmiş ve bu evlilikten Engincan ve Melisa isminde çocukları bulumaktadır. Kaldırım Çiçeği, Gülüm, Bize Ne Oldu gibi dizilerde rol almıştır. Berivan dizisinde performansıyla beğeni kazanmıştır.

Alina Boz (Defne)

14 Haziran 1998 Moskova, Rusya doğumlu genç oyuncu 1.73 boyunda ve 52 kilodadır. İkizler burcu olan Boz'un göz rengi yeşil, saç rengi ise sarıdır. 9 yaşından itibaren tiyatro eğitimi alan Alina Boz Paramparça dizisinde Hazal karakteriyle tanınmıştır. Cesur Hemşire ve Kaçma Birader gibi yapımlarda yer almıştır.

Begüm Kütük (Aylin)

27 Ağustos 1980 İzmir doğumlu güzel oyuncu 2001 yılında Best Model Of Türkey yarışmasında 3. seçilmiştir. A.G.A ve Melek dizilerinde başrol oynamıştır. Kurtlar Vadisi dizisinde Safiye Karahan karakteriyle tnaınmıştır. Kütükoğlu 1.73 boyunda ve 60 kilodadır. Mavi göz rengiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde yer almıştır.



Baran Bölükbaşı (Tolga)

Esra Kızıldoğan (Ayşe)

2 Aralık 1979 İstanbul'a dünyaya gelen 1.70 boyunda ve 58 kioda olan oyuncu İstanbul üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Beyaz Gelincik dizisiyle ekran yüzü olan Kızıldoğan Ah Neriman, Yalan Dünya, Leyla İle Mecnun ve Bir Deli Sevda gibi dizilerde rol almıştır.

Berat Yenilmez (Eray)

5 Ekim 1970 Sakarya doğumlu oyuncu Seksenler dizisinde Pastacı Sami karakteriyle tanınmıştır. Bana Masal Anlatma, Kurtlar Vadisi Terör, Gönül Yarası, Sırlar Dünyası gibi projelerde yer almıştır.

Kerem Alışık

5 Haziran 1960 doğumlu olup İstanbul'da hayata gözlerini açan deneyimli oyuncu 1.82 boyunda ve 80 kilodadır. Kerem Alışık ilk olarak Dansöz isimli sinema filmi ile oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Ah Nalan Ah, Hababam Sınıfı Askerde, Ağır Roman, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi projelerde yer almıştır.



Hakan Atalay (Hakan)

Haydar Köyel (Nuri)

Yasemin Öztürk (Jale)

25 Şubat 1974 Ankara doğumlu oyuncu Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 2016 yılında İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında yer almıştır. Necati Şaşmaz'la 3.5 yıl kadar sevgili olmuştur. Behzat Ç dizisinde Funda karakterine hayat vermiştir. Küçük Kıyamet, Nizama Adanmış Ruhlar, Kurtlar Vadisi Pusu ve Milat gibi dizilerde rol almıştır.

Melehat Abbasova (Tatyana)

Doğa Konakoğlu (Ufuk)

Mehmet Bozdoğan (Hamdi)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.