Şevkat Yerimdar Dizisi Oyuncuları

Başrollerini Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın paylaşacağı yeni dizi Şevkat Yerimdar mayıs ayında Fox Tv ekranlarında başladı. Filmin devamı şeklinde yayınlanacak dizinin detayları belli oldu. Bülent İşbilen'in yönetmenliğini yaptığı Erol Hizarcı'nın senaryosunu yazdığı komedi türündeki Şevkat Yerimdar Cuma akşamları Fox Tv erkanlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Şevkat Yerimdar Konusu;

İstanbul'un eski mahallelerinden birinde yaşayan Şevkat isminde genç bir mahalle delikanlısı yaşamaktadır. Şevkat öfkesini kontrol edemeyen bir insandır. Cevdet Bey ismindeki bir adamda yurt dışından dönen kızı Esin'i dizginlemek için Şevkat'e emanet eder. Ama Esin hiç kolay bir kız olmadığından Şevkat'e diz çöktürür. Şevkat emanete sahip çıkmak için elinden geleni yaparken, iki sıkıntılı tip biranda mahalleyi karıştırır.



Şevkat Yerimdar Oyuncuları;

Açelya Devrim Yılhan (Seval)

Şevkat Yerimdar'ın yıllar önce çok sevdiği eski aşkıdır. 

Cem Cücenoğlu (Olsen)

Diziden ayrılan kahveci Selami karakterinin yerine kadroya dahil olmuştur. Olsen karakteri mahallenin yeni kıraathanecisidir. 



Başak Parlak (Pelin);

3 Kasım 1989 Tekirdağ doğumlu oyuncu Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunudur. Fikrimin ince Gülü dizisinde Serçe karakteriyle tanınmıştır. Doktorlar, Acı Hayat, Emret Komutanım, Sevdam Alabora, Kış Güneşi ve Bir Deniz Hikayesi gibi dizilerde rol almıştır.

Şevkat Yerimdar Pelin Başak Parlak kimdir?

Özgürcan Çevik (Şevkat);

24 Ekim 1983 Ankara doğumlu oyuncu Şevkat Yerimdar karakteri ile tanımaktadır. Hacettepe Üniversitesi Turizm - Otel İşletmecliği bölümü mezunudur. Bizim Evin Halleri, Türkan, Fatih Harbiye ve Ruhumun Aynası gibi dizilerde rol almıştır. Dağ, Şevkat Yerimdar ve Şevkat Yerimdar 2 filmlerinde başrol oynamıştır.

Şevkat Yerimdar Özgürcan Çevik Şevkat Kimdir



Salih Kalyon (Cevdet Uçar)

2 Şubat 1946 Ağrı doğumlu oyuncu Dostlar Tiyatrosu ve BKM oyuncuları gibi topluluklarda yer almıştır. Tolga Çevik'le birlikte rol aldığı Komedi Dükkanı isimli eğlence programında tanınmıştır. Avrupa Yakası, Ezel, İstanbul'un Altınları ve Ali Ayşe'yi Seviyor gibi dizilerde rol almıştır.

şevkat yerimdar cevdet kim

Murat Akkoyunlu (Tesisatçı Cuma)

20 Mayıs 1973 Bursa doğumlu oyuncu Çakallarla Dans filmiyle tanınmıştır. Herşey Yolunda Merkez, İşler Güçler, Boynu Bükükler, Ruhumun Aynası, Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır. Yok Artık, Çakallarla Dans 4, Çakallarla Dans 3 ve Sağ Salim gibi filmlerde yer bulmuştur.

şevkat yerimdar cuma kimdir



Suzan Aksoy (Marika)

19 Aralık 1956 Ankara doğumlu oyuncu Çemberimde Gül Oya dizisindeki rolüyle tanınmıştır. Baba Ocağı, Hanımeli Sokağı, Ezo Gelin, Ruhumun Aynası ve Acil Servis gibi dizilerde rol almıştır.

şevkat yerimdar marika kimdir

Ayşe Kökçü (Gülperi)

21 Mayıs 1955 İstanbul doğumlu oyuncu Şehir Tiyatroları kadrosunda yer almıştır. Bizimkiler dizisinde Nazan karakterine hayat vermiştir. Yalancı Yarim, Kardeş Payı ve Ne Münasebet gibi dizilerde rol bulmuştur.

şevkat yerimdar gülperi kimdir

Mazlum Çimen (Bozkır)



18 Haziran 1958 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimi almıştır. Anlat İstanbul, Elveda Rumeli ve Umut gibi dizilerde rol almıştır. Yahşi Batı filminde yer bulmuştur.

şevkat yerimdar bozkır kimdir

Burak Demir (Niko)

3 Kasım 1978 Ankara doğumlu oyuncu Bizim Evin Haller ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol bulmuştur.

şevkat yerimdar niko kimdir

Barış Murat Yağcı (Bora)

şevkat yerimdar bora kimdir

Eser Eyüboğlu (İsmail)

şevkat yerimdar ismail kimdir

Pelin Orhuner (Tezene)

şevkat yerimdar tezene kimdir

Canan Maktal (Gizem)

şevkat yerimdar gizem kimdir

Semra Güzel (Sanem)

şevkat yerimdar sanem kimdir

Müge Uyar (Bahar)

şevkat yerimdar bahar kimdir

Mert Türkoğlu (Çaycı Selami)

şevkat yerimdar selami kimdir

Murat Makar (Arşimed Kazım)

şevkat yerimdar kazım kimdir

Diren Polatoğulları (Şefik)

şevkat yerimdar şefik kimdir

Ahmet Bozali (İmam Sadık)

şevkat yerimdar sadık kimdir

İnanç Koçak (Manav Üzeyir)

şevkat yerimdar üzeyir kimdir

Pascal Nouma

şevkat yerimdar pascal nouma kimdir

Simge Uluer (Demet)

şevkat yerimdar demet kimdir

Merdan Kardan (Boyacı)

şevkat yerimdar boyacı kimdir

Koray Gümüşsoy (Gürsel)

şevkat yerimdar gürsel kimdir

Tolga Koçyiğit (Miço)

 

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.