Şevkat Yerimdar Oyuncu Kadrosu Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

İlk çıkan filmiyle akıllarda yer edinen Şevkat Yerimdar geçtiğimiz kış aylarında 2. filmiyle vizyona girmişti. Yapım şirketi Limon Film Şevkat Yerimdar filmini diziye uyarlamayı planlıyor. Çalışmaları ara vermeden devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Tarık Papuççuoğlu, Cezmi Baskın ve Serkan Kuru gibi isimler bulunuyor.

Bülent İşbilen'in yönetmenliğini yaptığı Erol Hizarcı'nın senaryosunu yazdığı Şevkat Yerimdar dizisinin çekimleri yapıldı. Dizi ilk bölümüyle 26 mayıs cuma akşamı saat 20:00'da fox tv ekranlarında yayın hayatına başladı. Şevkat Yerimdar yeni bölümleriyle her hafta cuma akşamları saat 20:00'da izleyicileriyle buluşuyor.



Şefkat Yerimdar Fragman Yeni Bölüm Hemen izle...

Şevkat Yerimdar Dizisi Konusu

Mahallenin asi ruhlu delikanlısı Şevkat'in adaletsizliğe ayrımcılığa zerre tahammülü yoktur. Daha da kötüsü Şevkat öfkesini kontrol edemez. Şevkat herkese yardım etme isteği duyar. Cevdet Bey Paris'ten dönen zengin aile kızı Esin'i adam etmesi için Şevkat'e emanet eder ve hikaye bu şekilde başlar.

Emanete sahip çıkmak ve Esin'in aklını başına getirmek isteyen Şevkat akla karayı seçer. Ne var ki Esin Şevkat'e kök söktürür. Esin ne yapıp edip iki yakası bir araya gelmeyen Şevkati hizaya sokmayı başarır. İki arızalı karakterin akla zarar ilişkileri mahallenin altını üstüne getirir.



Şevkat Yerimdar Dizisi Oyuncuları

Özgürcan Çevik (Şevkat Yerimdar)

24 Ekim 1983 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Şevkat Yerimdar karakteri ile tanınmaktadır. Hacettepe Üniversitesi Turizm Otel işletmeciliğinen mezun olmuştur. Bizim Evin Halleri, Türkan, Fatih Harbiye ve Ruhumun Aynası gibi dizilerde rol almıştır. Şevkat Yerimdar ve Şevkat Yerimdar 2 filminde başrol oynamıştır.

Başak Parlak (Esin Uçar)

3 Kasım 1988 doğumlu güzel oyuncu Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. Paral 1.70 boyunda ve 56 kilodadır. Gözleri mavi renk tonundadır. Sır Kapısı, Doktorlar, Fikrimin İnce Gülü, Bugünün Saraylısı, Sevdam Alabora ve Bir Deniz Hikayesi dizilerinde rol almıştır.

Salih Kalyon (Cevdet Uçar)

Ezel, İstanbul'un Altınları, Ali Ayşe'yi Seviyor ve Gece Gündüz dizilerinde rol oynayan Salih Kalyon Mazeretim Var'a dahil oldu. 1946 Ağrı doğumlu başarılı oyuncu BKM mutfak ekibinde de çalışmıştır. Başarılı oyuncu son olarak Yeşil Deniz dizisinde rol almıştır.



yeşil deniz salih kalyon

Suzan Aksoy (Melahat)

19 Aralık 1956 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Aile Bağları, Çemberimde Gül Oya, Ezo Gelin, Baba Ocağı, Eve Düşen Yıldırım ve Acil Servis gibi dizilerde rol almıştır.

Burak Demir (Niko)

3 Kasım 1978 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Bizim Halleri dizisinde canlandırdığı Rüzgar Aslan ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldığı Hüseyin Çavuş karakteriyle tanınmaktadır.

Pascal Nouma

6 Ocak 1972 Fransız doğumlu eski Beşiktaşlı futbolcu 1.86 boyunda ve 88 kilodadır. Ayrılsak Da Beraberiz, Yerden Yüksek ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır. Elin Oğlu televizyon programında konuk olmuştur. Survivor Ünlüler - Gönüllüler, Survivor All Star, O Ses Türkiye ve Ben Bilmem Eşim Bilir gibi yarışma programlarında boy göstermiştir.



Murat Akkoyunlu (Cuma)

20 Mart 1973 Bursa doğumlu başarılı oyuncu Bizimkiler, Koltuk Sevdası, Cesur Kuşku, Adanalı, İşler Güçler, Boynu Bükükler gibi dizilerde rol almıştır. Çakallarla Dans, Bu Son Olsun, Sağ Salim, Çakallarla Dans 2, Arkadaşım Max, Yok Artık, Adana İşi gibi filmlerde rol bulmuştur.

şevkat yerimdar murat akkoyunlu kimdir cuma karakteri

Ayşe Kökçü (Gülperi)

21 Mayıs 1955 İstanbul doğumlu oyuncu Şehir Tiyatroları kadrosunda yer almıştır. Bizimkiler dizisinde Nazan karakterine hayat vermiştir. Yalancı Yarim, Kardeş Payı ve Ne Münasebet gibi dizilerde rol bulmuştur.şevkat yerimdar ayşe kökçü kimdir karakteri gülperi

Mazlum Çimen (Bozkır)

18 Haziran 1958 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Anlat İstanbul, Elveda Rumeli, Umut ve Hababam Sınıfı Güle Güle gibi dizilerde rol almıştır.

şevkat yerimdar mazlum çimen kimdir bozkır karakteri



Murat Yağcı (Bora)

21 Ocak 1991 İzmir doğumlu genç oyuncu İtayla'da modellik yapmaktadır.  Voleybol, Hentbol, Tenis, yüzme ve Basketbol gibi sporlarla ilgilenmektedir. Kocamın Ailesi ve Kiralık Aşk gibi dizilerde rol almıştır.

şevkat yerimdar murat yağcı kimdir bora karakteri

İsmail Altunsaray (İsmail)

şevkat yerimdar ismail altunsaray kimdir

Pelin Orhuner (Tezene)

20 Ocak 1988 Manisa doğumlu yetenekli oyunu kova burcu 1.65 boyunda ve 52 kilodadır. Bir Hikayem Var, Kavak Yelleri, Aile Saadeti ve Alın Yazım gibi dizilerde rol almıştır.

şevkat yerimdar pelin orhuner kimdir tezene karakteri

Canan Maktal (Gizem)

6 Mayıs 1982 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Anadolu Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. 1.75 boyunda 55 kiloda olan Maktal Küçük Kadınlar, Yahşi Cazibe, Zehirli Sarmaşık ve Diğer Yarım gibi dizilerde rol almıştır.

şevkat yerimdar canan maktal kimdir gizem karakteri

Semra Güzel (Sanem)

şevkat yerimdar semra güzel kimdir sanem karakteri

Müge Uyar (Bahar)

6 Ekim 1989 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu terazi burcudur. Çekici ve sade bir güzelliği olan Müge Uyar Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Her Şey Yolunda Merkez, Umutsuz Ev Kadınları, Memleket Hikayeleri, Doktorlar, Beşinci Boyur, Büyük Buluşma gibi dizilerde rol almıştır.

şevkat yerimdar müge uyar kimdir bahar karakteri

Mert Türkoğlu (Çaycı Selami)

1981 doğumlu yetenekli oyuncu reklam filmlerinde ve tiyatro gösterilerinde oynamıştır. Haliç Üniversitesi mezunu olan Türkoğlu ilk dizi oyunculuğu kariyerine İlişki Durumu Karışık dizisinde başlamıştır.

şevkat yerimdar mert türkoğlu kimdir selami karakteri

Murat Makar (Arşimed Kazım)

1969 Almanya doğumlu başarılı oyuncu Kabadayı, Aşk Yakar, Dürüyenin Güğümleri, Ustura Kemal, Keşanlı Ali Destanı ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır.

şevkat yerimdar murat makar kimdir arşimed karakteri

Simge Uluer (Demet)

şevkat yerimdar demet kimdir

Eser Eyüboğlu (İsmail)

şevkat yerimdar ismail kimdir

Diren Polatoğulları (Şefik)

şevkat yerimdar diren polatoğulları kimdir

 

Merdan Kardan (Boyacı)

şevkat yerimdar boyacı kimdir

Ahmet Bozalı (Sadık)

şevkat yerimdar ahmet bozalı kimdir sadık karakteri

İnanç Koçak (Üzeyir)

şevkat yerimdar inanç koçak kimdir üzeyir karakteri

Koray Gümüşsoy (Gürsel)

şevkat yerimdar gürsel kimdir

Tolga Koçyiğit (Miço)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.