Şevkat Yerimdar Esin Neden Yok?

Yeni sezon için hazırlanan Bülent İşbilen'in yeni projesi Şevkat Yerimdar'ın oyuncu ve cast çalışmaları devam ediyor. Başak Parlak, Özgürcan Çevik, Salih Kalyon ve Murat Akkoyunlu'nun başrollerini paylaştığı diziye Başak Parlak dahil oldu.

başak parlak kimdir şevkat yerimdar esin



Güzelliğiyle akıllarda yer edinen Şevkat Yerimdar dizisinde Esin Uçar karakterine hayat veren güzel oyuncu Başak Parlak 30 mart cuma akşamı ekranlara gelen Şevkat Yerimdar'ın son bölümünde son olarak yerini aldı. Başak Parlak yaptığı şu açıklama ile dizinin oyuncu kadrosundan ayrıldığını belirtti.

1,5 yıldır çok keyifle çalıştığım ‘Şevkat Yerimdar’ da bu akşam benim için son bölüm. Başta yönetmenim, arkadaşım, muhteşem insan Bülent İşbilen olmak üzere kamera arkasında beraber çalıştığım bütün arkadaşlarıma ve oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Fotoğrafta gördüğünüz kemik ekibe de ayrıca teşekkür ederim. Yeni maceralarda görüşmek üzere...

Başak Parlak (Esin)



3 kasım 1988 Tekirdağ doğumlu genç oyuncu Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa bölümünden mezun olmuştur. Son olarak Sevdam Alabora dizisinde Banu karakterine hayat vermiştir. Bugünün Saraylısı, Yamak Ahmet, Uygun Adım Aşk, Sıla Doktorlar, Serçe ve Fikrimin İnce Gülü gibi dizilerde rol almıştır. Mahpeyker Kösem Sultan, Şevkat Yerimdar ve Süpürr gibi sinema filmlerinde boy göstermiştir.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.