Tek Yürek Oyuncuları Ve Konusu

Volkan Kocatürk ile Ahmet Kayımtu'nun birlikte kurdukları yeni yapım şirketi Degas Film hemen yeni bir dizi hazırlığına başladı. Öncesinde Savaşçı ve İsimsizler gibi iki önemli diziyi yöneten Volkan Kocatürk yeni dizisi Tek Yürek 'i de yönetecek. Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli'nin senaryosunu yazdığı Sıfır Noktası dizisinde Zeytinburnu'nda kurulan buz pisti ile hayatı değişen Yiğit Demir'e Hilmi Cem İntepe hayat verecek.

Tek Yürek dizisi yeni sezondan ekranlara getirilmek üzere cast çalışmalarına geçtiğimiz haftalarda başlandı. Dizinin genel konusu şöyle; Hayattan dışlanmış olan sokak çocuklarından kurulan bir buz hokeyi takımının başarılını konu alıyor.



Tek Yürek Konusu;

Sokak çocuklarından oluşturulan Buz Hokeyi takımının aldığı başarıların öyküsü ekrana taşınıyor.

Tek Yürek Oyuncuları;

Hilmi Cem İntepe:

19 Mayıs 1992 Muğla doğumlu genç oyuncu 15 yaşında dans etmeye başladı. 17 yaşında Latin danslarını öğrenmeye başlayan Hilmi Cem Türkiye'de gençlerde şampiyon oldu. Acun Ilıcalı'nın Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı, yarışmada finale kaldı fakat %72 oy alarak elendi. 2013 yılında Gönüllüler takımında yer almıştır. Çalıkuşu filminde Yusuf karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştır. Stajyer Mafya ve Çılgın Dersane 4 - Ada filmlerinde önemli rol üstlenmiştir. Bodrum Masalı dizisinde Kelebek karakterine hayat vermiştir.



Anıl Tetik

1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu Kadir Has Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 2012 yılında Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer almıştır. Başarılı oyuncu son olarak Star Tv'nin gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Koray karkateri ile kamera karşısına geçmiştir.

Tayanç Ayaydın, 



7 Ağustos 1979 İstanbul doğumlu 36 yaşındaki başarılı oyuncu 2011'de oyuncu Bulut Köpük ile evlendi.  Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ve 2008 Locarno Film Festival En İyi Erkek Oyuncu Ödülü bulunmaktadır. Sıla, Kalbin Zamanı, Büşra, Sakarya Fırat, Aşk Zamanı ve Zeytin Tepesi dizilerinde rol almıştır.

Vildan Atasever,

26 Temmuz 1981 Bursa doğumlu başarılı oyuncu 1.62 boyunda ve 55 kilodadır. 2010 ve 2015 yılları arasında İsmail Hacıoğlu ile evliliği bulunmaktadır. İki Genç Kız filminde Hülya Avşar'ın kızını rol oynamıştır ve bu filmi ile Altın Portakal ödülü kazanmıştır.  18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Kurtlar Vadisi, Kader, Bıçak Sırtı, Başrolde Aşk, Osmanlı Tokadı ve Yaz'ın Öyküsü dizilerinde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.