Siyah İnci Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Erol Özlevi'nin yönetmenliğini yaptığı Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman'ın başrollerini paylaştığı Siyah İnci Star tv'de... Gold Film'in yapımcılığını, Yekta Torun'un ise senaristliğini üstlendiği Siyah inci her hafta perşembe akşamları saat 20:00 itibariyle star tv ekranlarında yayın hayatına devam ediyor..

Siyah İnci Dizisi Konusu

Birbirlerinden ayrılmamaya söz vermiş küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan'ın aşkı Vural'ın kasabaya geri dönüşü ve Hazal'ı elde etmek için elinden geleni yapması ile değişecek ve sevgilinin hayatları baştan aşağı değişecektir.



Siyah inci Dizisi Oyuncuları

Tolgahan Sayışman (Kenan)

17 Aralık 1981 İstanbul doğumlu oyuncu 1.88 biyounda ve 85 kilodadır. Akrep burcu olan oyuncu Almeda Abazi ile evlidir. Doğuş Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Fahriye Evcen'le başrollerini paylaştığı Aşk Tutulması isimli filmde tanınmaya başlamıştır. Asla Vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakteriyle büyük bir kitleye sahip olmuştur.

ali ekber cevahir tolgahan sayışman kimdir

Hande Erçel (Hazar)

Dizinin başrol karakteri Hazar bir garson kız olarak rol oynayacak.



1993 Balıkesir doğumlu ünlü güzel oyuncu Azerbaycan'da yapılmış olan güzellik yarışmasına katılmış ve bu yarışmada 2. olmayı başarmıştır. 1.75 boyunda ve 56 kiloda olan oyuncu Çılgın Dershane'deki Meryem performansıyla beğenilmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin karakteriyle büyük kitlelere hitap etti. Geçtiğimiz sezon ise Burak Deniz'le Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başrolde yer almıştır.

siyah inci hande erçel kimdir

Hüseyin Avni Danyal (Aziz)

12 Nisan 1962 Trabzon doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. En önemli rolünü Kurtlar Vadisi Pusu'da Fuat Tamer Tataroğlu olarak oynamıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Güz Sancısı, Son Mektup gibi filmlerde de rol almıştır.

Hüseyin Avni Danyal Kimdir?

Berk Hakman (Vural)

Kenan ve Hazar ilişkisini bitirmeye çalışan kötü karakteri canlandıracak.



14 Ağustos 1981 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu 2013 yılında yayınlanan Kaçak dizisinde Ertan Demir karakteriyle tanınmıştır. Berk Hakman 11 yaşından beri gitar çalmaktadır. Lise yıllarında klavyeli çalgılar, trompet, bas gitar çaldı. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Mazi Kalbimde Yaradır, Hatırla Sevgili, Çocukluk Günleri, Kaçak gibi dizilerde rol almıştır. 
berk hakman siyah inci

Nurseli İdiz

6 Ekim 1960 İstanbul doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi tiyatro bölümü ve Arkeoloji Sanat tarihi bölümü mezunudur. Canan Elif İdiz adında bir kızı bulunmaktadır. Ahududu, Can, Ömre Bedel, O Şimdi Mahkum, Güneşi Gördüm gibi yapımlarda yer almıştır.

Burak Altay (Ahmet)

25 Mayıs 1980 Rize doğumlu oyuncu Devlet tiyatrolarında oyunculuk eğitimi almıştır. Limon Ağacı, Aşağı Yukarı Yemişlilr ve Benim Haka Umudum Var gibi dizilerde rol almıştır.

Melis Sezen (Ebru)

2 Aralık 1993 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.69 boyunda ve 56 kilodadır. Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümü mezunudur. Dans etmeyi çok sevmekte ve profesyonel olarak yapmaktadır. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Aslı karakterine hayat vermiştir.



Merve Polat (Defne Demiroğlu)

20 Aralık 1990'da İstanbul'da dünyaya gelen 3 kardeşten biridir. 1.65 boyunda olan oyuncu Marmara Üniversitesi Tarih bölümü okumuş daha sonra Kadir Has Üniversitesi'nde Film Drama bölümünü tamamlamıştır. Ankara'nın Dikmen ve Günebakan gibi dizilerde rol almıştır.

Çağla Demir (Ece)

Yeşim Büber (Melek)

1977 yılında Aydın'da hayata gözlerini açan oyuncu 1.67 boyunda, 59 kiloda ve İstanbul'da yaşamaktadır. Göz rengi yeşil, burcu ise aslandır. Aynalı Tahir, Benim İçin Ağlama, Kaybolan Yıllar, Bıçak Sırtı ve Acayip Hikayeler gibi dizilerde rol almıştır.



Mehmet Mehmedof (Sinan)

5 Ekim 1983 doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümü mezunudur. Kalbim 4 Mevsim, Bahar Dallar, Elif, Bugünün Saraylısı ve Karagül gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak İkinisi De Sevdim diziisnde rol almıştır.

Neriman Uğur (Canan)

1 Ocak 1958 İstanbul Fethiye doğumlu oyuncu Huzur Sokağı, Sudan Bıkmış Balıklar, Acı Aşk ve Canan gibi projelerde yer almıştır.

Nazmi Kırık (Halil)

1 Ocak 1976 Diyarbakır doğumlu oyuncu Ankara'nın Dikmeni, Kehribar, İçimdeki Fırtına gibi dizilerde rol bulmuştur.

İpek Bağrıaçık (Defne)

7 Eylül 1985 Antalya doğumlu genç oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır. Anne tarafından Gürcü asıllı olan güzel oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle tanınmaya başlamıştır. Daha sonra Hatasız Kul Olmaz dizisiyle gündemde kalmaya devam etmiştir. Hayat Ağacı, İntikam, Serçe Sarayı ve Hayat Mucizelere Gebe rol aldığı diğer dizilerden sadece bir kaçıdır. Başak burcu olan İpek Bağrıaçık 1.66 boyunda ve 48 kilodadır.

Hakan Çeliker (Gencer)

Burak Çimen (Aziz'in Adamı)

Selin Işık (Irmak)

26 Kasım 1987 İzmir doğumlu oyuncu 1.69 boyunda ve 53 kilodadır. Radyo ve televizyon bölümü mezunudur. Çılgın Dersane Üniversitede rol alan oyuncu son olarak Esaretim Sensin dizisinde yer almıştır.

Erman Erberk

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.