Son Destan Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu

Trt 1 ekranlarına yeni bir mini dizi daha geliyor. Tomris Giritlioğlu'nun son dönem projesi Son Destan 2016 ocak ayında trt 1 ekranlarında başlaması bekleniyor. Ali Uvi Hünkar'ın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmeni ise Şenol Sönmez olacak. 

son destan destan bülent inal kimdir



6 bölümlük mini dizi olacak olan Son Destan'ın başrolünde Bülent İnal rol alacak. Trt 1 ekranlarının iddialı projelerinden biri olan Son Destan 3 ocak salı akşamı saat 20:00'da yayınlanacak olan 1. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Son Destan her hafta salı akşamları saat 20:00'da trt 1 ekranlarına olacak. Son Destan ne zaman başlıyor,? Son Destan ne zaman yayınlanacak? Son Destan hangi gün yayınlanacak? Son Destan saat kaçta yayınlanacak? Son Destan hangi kanalda? gibi tüm soruları sizler için cevapladık.

Son Destan Konusu:

Bizleri birbirimize bağlayan değerlerin ortadan kaybolmaması için hakkını savunan bir muhacir'in bize bizi anlatan mücadele öyküsünü konu alıyor.



Son Destan Oyuncuları

Bülent İnal (Destan)

19 mayıs 1973 Şanlıurfa doğumlu başarılı oyuncu Melis Tüysüz ile evlidir. Çınar İnal isminde bir oğlu bulunmaktadır. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünden mezundur. Bu Kalp Seni Unutur Mu, Bitmeyen Şarkı, Bir Çocuk Sevdim, Tatar Ramazan ve Urfalıyam Ezelden gibi dizilerde rol almıştır. Vizontele Tuuba, Taş Mektap ve Balık gibi filmlerde rol oynamıştır.

Sedef Avcı (Nergis)



Selçuk Yöntem (Yavuz)

13 Temmuz 1953 İstanbul doğumlu Selçuk Yöntem Ankara Devlet Konservatuarında eğitimini tamamlamıştır. Sayısız tiyatro oyununda yer alan Selçuk Yöntem Bugünün Saraylısı, Güneşin Kızları, Uçurum, Mazi Kalbimde Yaradır gibi dizilerde rol almıştır.

Ekin Türkmen (Selvi)

22 Ağustos 1984 Nevşehir doğumlu genç oyuncu Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezundur. 2002 ylında Ekmek Teknesi dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Acı Hayat, Menekşe ile Halil, Küçük Kadınlar, Adanalı ve Aşk Emek İster gibi dizilerde rol almıştır.

Fatih Artman (Halit)

13 Şubat 1988 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu kova burcu 1.89 boyunda, 58 kiloda ve göz rengi yeşildir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezundur. Behzat Ç dizisinde Harun karakteri ile milyonlar tarafından tanınmıştır. Leyla İle Mecnun ve Beş Kardeş gibi dizilerde rol almıştır.



Ecem Çalık (Şahsine)20 Ekim 1989 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu 2008 yılında okulunu bırakarak Kıbrıstan İstanbul'a oyunculuk için dönmüştür. Oyunculuk hayaliyle yanıp tutuşan Çalık Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Muhteşem Yüzyıl ve Aramızda Kalsın gibi dizilerde rol almıştır.

Öykü Karayel (İpek)

son destan ipek kimdir

İlkyaz Kocatepe (Güli)

son destan güli kimdir

Hira Mert Yüce (Sabit)

son destan sabit kimdir

Caner Alkaya (Kudret)

son destan kudret kimdir

Umut Temizaş (Osman)

son destan osman kimdir



Taner Barlas

son destan taner barlas destanın babası kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.