Sosyetik Gelin Filmi Nerede Çekildi?

Fox Tv'nin Perşembe Tv'de ilk yerli sinema kuşağında bu hafta Gizem Karaca ve Barış Murat Yağcı'nın başrollerini paylaştığı Sosyetik Gelin filmi 19 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'de ekranlara gelecek.

Ayhan Özdemir’in yönetmen koltuğunda oturduğu Sosyetik Gelin Filminin çekimleri tamamlandı. Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagözler mahallesinde çekimleri tamamlanan sinema filmi perşembe akşamı Fox ekranlarında sevenleriyle buluşacak.



Filmin konusu ise kısaca şöyle; Zengin bir ailenin şımarık tek kızı olan Selin'in bir gün hiç sevmediği biriyle evlenmek zorunda kalmasıyla evden kaçar. Kadir tarafından dolandırılan babası Zeki, kızı Selin'i Kadir'in oğluyla da evlendirmek zorunda kalınca Selin bir yolunu bulup düğün günü evden kaçmayı başarır.

Yakalanma ihtimalini azaltmak içinde ilk otobüse atlayıp Ege'ye doğru yola çıkar. Otobüste karşılaştığı Asiye ile yolları kesişen Selin aralarında anlaşarak yer değiştirir. Bu sayede Asiye sevgilisine, Selin'de ortalık durulana kadar güvenli bir yer bulur ve Asiye'nin akrabalarının yanına gider. Gittiği yerde de evlenmek üzere olan Selin ile Demir'in imkansız aşklarının hikayesi başlamış olur.

Sosyetik Gelin Oyuncuları;

Gizem Karaca (Selin);



7 Eylül 1992 İstanbul doğumlu genç ve güzel oyuncu boş zamanlarında mankenlik yapmaktadır. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Ailenin tek kızı çocuğu olmakla birlikte çocukluğunu Kanada'da geçirmiştir. İstanbul Üniversitesi Fransız dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Eve Düşen Yıldırım, Emir'in Yolu, Benim Hala Umudum Var ve Güzel Köylü dizilerinde rol almıştır.

içimdeki fırtına deniz kimdir gizem karaca

Barış Murat Yağcı (Demir);

Genç oyuncu 1991 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir.  Başarılı oyuncuyu en son Fox ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde izlemiştik.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.