Söz Çolak Öldü Mü? Serhat Kılıç Diziden Neden Ayrıldı?

Yavuz ve ekibinin adalete teslim ettiği Çolak Hapishaneden kaçmak için yeni bir plan hazırlıyor. Kendi sonuna adım  adım ilerleyen Çolak kaçış esnasında canından oluyor. Serhat Kılıç'ın hayat verdiği Çolak karakteri yayınlanan 42. bölümde senaryo gereği ölerek diziden ayrılan isim oldu.

Serhat Kılıç (Çolak)



41 yaşındaki Ankara doğumlu oyuncu Bilkent Üniversitesi müzik ve sahne sanatları bölümünü tamamlamıştır. Erzurum Devlet Tiyatrosunda oyuncu olarak görev almıştır. Diyarbakır Devlet Tiyatrosunda çalışmıştır. Hatırla Sevgili, Ezel ve Seksenler gibi dizilerde rol almıştır. 

Çolak Öldü mü? Serhat Kılıç

Trt 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin sevilen karakteri Ergün Plak yani Serhat Kılıç'tan hayranlarına üzücü haber geldi. Dizide Ergün Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç yeni sezonda projede yer almayacağını dile getirdi. Seksenler dizisinde Ergün Plak karakteriyle izleyicileri kahkaha krizine sokan Serhat Kılıç, 'ne yazık ki Ergün Plak'ın hikayesi bitti. Dükkanını sattı ve evlendi. Dükkansız bir 'Ergun Plak' da düşünülemez. Bu bir hikaye ve hikayenin sonu geldi. Seksenler dizisinde Ergün Plak karakteriyle tanıdığımı Serhat Kılıç yeni sezonda Söz dizisinden gelen teklifi kabul etti. Serhat Kılıç yeni dizisi Söz'de Çolak karakterine hayat veriyor.



Yavuz silahı ile Çolak'a ateş ede ve kurşun Çolak'ın kafasını sıyırır. Timin farketmesi üzerine Çolak'ın yaşadığı ortaya çıkar.

16 ekim pazartesi akşamı yayınlanan Söz'ün 16. bölümünde Yavuz Üsteğmen ve timi Çolak, Agah ve Büyük Bey'in bulunduğu eve baskın yapıyor. Çolak tam Büyük Bey'i vurmak üzereyken Yavuz, Çolak'a ateş açıyor ve Çolak kafasından vuruluyor. Çolak'ın akıbeti yeni bölümde kesinleşecek.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.